Start Stars Hot News! Stiže Jersey Shore 5

Stiže Jersey Shore 5

SHARE

Najotkačeniji cimeri su se vratili! Nakon uzbudljive ekskurzije u Firenci, gde su pokušali da nauče sve o kulturi po kojoj žive, pet ukućana spremno je da nastavi lude provode na vrelom pesku Seaside Heights-a u rodnom Nju Džersiju.

null

Na domaćem terenu biće nezaustavljivi kada su provodi, pumpanje pesnicom, izležavanje u solarijumu, ali i žustre svađe u pitanju. Nastaviće gde će su stali u Italiji, mada mnogi obrti će se tek dogoditi. Ljubavi i prijateljstva će se naći na testu. Neko od ukućana će otići, a ostali će patiti. Neko će shvatiti da ga ostatak ekipe ne voli kao što se činilo. Drama, urnebesne odevne kombinacije, svađe, suze, žurke, zajedničke večere, podvale i tračarenja začiniće petu sezonu MTV-jevog rijalitija Jersey Shore.

null

Potpuno nove, uzbudljive epizode prikazivaće se na regionalnom MTV kanalu od 18. marta u 21:50. Podatak da je prethodna sezona privlačila oko 9 i po miliona gledalaca po epizodi i učinila ovu seriju najgledanijom na MTV kanalu ikada, samo je razlog više da ne propustite ovaj popularni show.
Za više informacija o ovim neobuzdanim, urnebesno smešnim i poprilično disfunkcionalnim cimerima i njihovim avanturama posetite mtv.rs.

null

P: Nedelja, 18. Mart @ 2150
R: Pon @ 2230
R: Uto @ 2310
R: Čet @ 2130
R: Pet @ 2210

OSTAVI KOMENTAR