Start Stars Hot News! Sjajno iznenađenje: 1D najavili novu turneju, trenutno odlučuju o dolasku u naše...

Sjajno iznenađenje: 1D najavili novu turneju, trenutno odlučuju o dolasku u naše krajeve!

SHARE

1d

Iznenađenje koje su najavili momci iz Directiona upravo je objavljeno – oni će sledeće godine krenuti na novu svetsku turneju, a još uvek je apsolutno moguće da će i nas posetiti!

Kako stoji u zvaničnom saopštenju na sajtu One Directiona, momci će 2014. godine nastupati na velikoj turneji pod imenom “Where We Are” a koncerti će biti održavani na stadionima širom sveta! 1D su za sad objavili termine svojih nastupa u Irskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i Južnoj Americi a u narednim danima odlučiće da li je konačno vreme da posete barem neku od zemalja bivše Jugoslavije!

One Direction Performing At The O2 Arena

Harry Styles napominje da je njegova velika želja kao i želja svih momaka iz benda da upoznaju što više Directionera: “Jako je važno da svi koji dođu da nas vide znaju kako spremamo mnogo veće šoue na kojima će biti i novih pesama. Ovo je nešto potpuno novo”, objašnjava Hazza.

tumblr_mip2sj39EO1ra1ly1o2_1280

Ovo je do sad najozbiljnija prilika da One Direction dođe u neku od zemalja naših regiona – zakazivanje termina u Evropi sad je u toku, a dobra vest je da su momci iz benda zainteresovani da posete BILO KOJU zemlju gde su dobrodošli (dakle i Srbiju, Hrvatsku, Bosnu…) odnosno gde ih lokalni koncertni promoteri pozovu. To kažemo zato što su momci vrlo svesni toga koliko imaju fanova širom sveta, ali koncert mogu organizovati samo ukoliko ih neko od domaćih promotera pozove. Zato Directioneri, morate biti glasniji i vidljiviji nego ikad – ko zna kad će se pojaviti nova prilika da vidimo momke u našim krajevima!

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR