109
STB Maturant u “Ušću”

STB Maturant u “Ušću”

109
SHARE

stbmaturantStrana2

Studio B i UŠĆE Shopping Center pokrenuli su konkurs za najbolje priče maturanata na temu “Mojih četrnaest godina u Beogradu”, odnosno “Mojih osamnaest godina u Beogradu”. Priče će biti predstavljane u okviru akcije “Studio B maturant u UŠĆU”, koja će trajati do 1. aprila kada će biti proglašene najlepše priče u četiri kategorije.

Autori priča, učenik i učenica osmog razreda, odnosno učenik i učenica četvrtog razreda srednje škole, biće nagrađeni garderobom za matursko veče koju obezbeđuju partneri UŠĆE Shopping Centra. Akcija gradske televizije Studio B i UŠĆE Shopping Centra ima za cilj da podstakne kreativnost maturanata osnovnih i srednjih beogradskih škola u pisanom izražavanju, kao i da ih obraduje odevnom kombinacijom za tako važan događaj u životu svakog tinejdžera. Kako je današnjoj omladini veoma važan prepoznatljiv stil, partneri u ovoj akciji obezbedili su maturantima originalne kombinacije za matursko veče kako bi taj poseban dan u životu mladih osoba učinili još lepšim i zanimljivijim.

Pozivamo maturante osnovnih i srednjih škola da nam šalju priče o odrastanju u Beogradu. Autorima najboljih radova poklanjamo garderobu za matrursko veče. Svoje radove šaljite do 20. marta na e-mail maturant@studiob.rs ili poštom na adesu Studio B, Masarokova 5, sa naznakom MATURANT. Neka vas ljubav prema Beogradu učini najlepšima na maturskoj večeri!

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.