Start Stars Hot News! STB Maturant u “Ušću”

STB Maturant u “Ušću”

SHARE

stbmaturantStrana2

Studio B i UŠĆE Shopping Center pokrenuli su konkurs za najbolje priče maturanata na temu “Mojih četrnaest godina u Beogradu”, odnosno “Mojih osamnaest godina u Beogradu”. Priče će biti predstavljane u okviru akcije “Studio B maturant u UŠĆU”, koja će trajati do 1. aprila kada će biti proglašene najlepše priče u četiri kategorije.

Autori priča, učenik i učenica osmog razreda, odnosno učenik i učenica četvrtog razreda srednje škole, biće nagrađeni garderobom za matursko veče koju obezbeđuju partneri UŠĆE Shopping Centra. Akcija gradske televizije Studio B i UŠĆE Shopping Centra ima za cilj da podstakne kreativnost maturanata osnovnih i srednjih beogradskih škola u pisanom izražavanju, kao i da ih obraduje odevnom kombinacijom za tako važan događaj u životu svakog tinejdžera. Kako je današnjoj omladini veoma važan prepoznatljiv stil, partneri u ovoj akciji obezbedili su maturantima originalne kombinacije za matursko veče kako bi taj poseban dan u životu mladih osoba učinili još lepšim i zanimljivijim.

Pozivamo maturante osnovnih i srednjih škola da nam šalju priče o odrastanju u Beogradu. Autorima najboljih radova poklanjamo garderobu za matrursko veče. Svoje radove šaljite do 20. marta na e-mail maturant@studiob.rs ili poštom na adesu Studio B, Masarokova 5, sa naznakom MATURANT. Neka vas ljubav prema Beogradu učini najlepšima na maturskoj večeri!

OSTAVI KOMENTAR