Start Stars Hot News! Štark bananica promenila pakovanje!

Štark bananica promenila pakovanje!

SHARE

Budite prvi koji ćete videti Štrak Bananicu u novom pakovanju! Tokom poslednjih decenija menjala se moda, menjala se muzika, promenile su se ljubavi i stilovi – jedino je Štark Bananica ostala ista, onakva kakve je se sećamo iz detinjstva.

null

Uz nju smo odrastali, radovali se, zaljubljivali, patili… Ona nas je činila srećnima jer sreću čine male stvari. Ali, te male stvari je ponekada teško uočiti… Zato je Štrak Bananica dobila novo odelo – kako bi je svi lakše prepoznali! Svi ljubitelji Štark Bananice nepogrešivo prepoznaju njen ukus, a njena receptura je strogo čuvana tajna nastala davne 1938. godine. U novom pakovanju Štark Bananica je zadržala isti, jedinstveni i originalni ukus, svoj prepoznatljiv oblik i vrhunski kvalitet.

Uvereni smo da će se svim ljubiteljima Štark Bananice – bakama i dekama koji je rado poklanjaju svojim unucima, mladima, mamama i tatama, a naročito najmlađima, dopasti novo pakovanje i da će i dalje uživati u njenom prepoznatljivom ukusu. Sigurni smo da je Štark Bananica konačno dobila pakovanje kakvo zaslužuje!

null

Štark Bananica će se u novoj ambalaži pojaviti na tržištu krajem avgusta. Kako biste među prvima saznali kako izgleda novo pakovanje Štark Bananice, uz pomoć smart telefona ili tableta skenirajte ovaj QR kod i preuzmite “Bananizacija” aplikaciju. Nakon instaliranja aplikacije uperite kameru uređaja prema slici dve Bananice i uronite u svet “proširene stvarnosti” Aplikacija je dostupna od 20. avgusta na Android Play store-u i Apple App store-u.

OSTAVI KOMENTAR