Start Stars Hot News! Stara priča: Ljubomorne Directionerke izvređale devojke koje su provele veče s Harryjem

Stara priča: Ljubomorne Directionerke izvređale devojke koje su provele veče s Harryjem

SHARE

494973-harry-styles

Directionerke sanjaju o tome da provedu barem nekoliko minuta sa svojim idolima, ali one koje to dožive, po pravilu su meta ljubomornih obožavateljki, koje ih “časte” svakakvim imenima.

492961-harry-styles

Sestre Taryn i Daina Coxall tako su bile u prilici da se druže sa Harryjem Stylesom nakon koncerta 1Dja u Melburnu, a s njim su ostale do 5 ujutru, ludo se provedeći. Čim su to saznale ostale Directionerke, odmah su počele sa vređanjem uz komentare kao što su: “Ko je bre ta Daina Coxall. Pošaljite je odakle je došla” ili “Harry je večeras bio s nekom Dainaom Coxall…mislim kako sam upravo povratila”.

460

Međutim, Tarynin dečko Andreas kaže kako nije bio ljubomoran na to što je Harry proveo veče s njegovom devojkom. “Ona je velika devojka i samo se dobro zabavljala sa svojom sestrom. Te slike me stvarno ne brinu”, rekao je on. Sestre Coxall navode kako je Harry s njima razmenjivao poruke, a nakon što je menadžment benda zatražio njihove brojeve telefona. “Da, on je flertovao, ali brzo shvatite da je on jednostavno takav”, priča Daina. “Bio je jako prijateljski raspoložen. Poljubio nas je u obraze i zagrlio kad smo se videli prvi put. Bio je jako, jako dobar.” Ona dodaje i kako je ne brine to što je sad mnogi vređaju. “Znala sam da će devojke biti ljubomorne. Znam da sve žele da upoznaju momke pa se sad pitaju zašto oni nisu njih odabrale. Razumem ih, ali nema potrebe da to pišu po tviteru.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR