919
Stara ekipa je za: Da li je je novi High School Musical...

Stara ekipa je za: Da li je je novi High School Musical film na pomolu?

919
SHARE

USA : Film "High School Musical 3"

Ukoliko volite High School Musical, počnite da dišete duboko – okupljanje najpoznatijih članova East High Schoola nije daleko!

Celu stvar pokrenula je glumica Monique Coleman koja je u filmovima igrala Taylor McKessie, najbolju prijateljicu Vanessinog lika, Gabrielle Montez, napisavši na svom tviteru: “Koliko bi bilo kul kad bi se ekipa High School Musicala okupila? Baš kao u pravoj srednjoj školi. Prošlo je skoro pet godina, kažite mi šta mislite o tome.”

USA : Film "High School Musical 3"

Njoj se ubrzo javila Ashley Tisdale koja kaže kako je oduševljena idejom da ponovo glumi Sharpay Evans. “Ja sam za!”, kratko je napisala, a onda se javio i Corbin Bleu koji je tumačio Chad Danforth, pa potom i Luca Gabreel (Ryan Evans). Još uvek se čekaju reakcije Zaca Efrona i Vanesse Hudgens, ali ako i oni daju pristanak, nema sumnje da ćemo gledati novi HSM film!

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

15 KOMENTARA

  1. Oh, God!!! Kako bi to bilo super!!! Ja sam fan HSM-a od prvog filma, jos od 2006. godine. A smem da se kladim da sam bila najveci fan Zanesse (namerno necu da napisem odvojeno: da sam bila fan Zaca i Vanesse, zato sto sam ih ja obozavala dok su bili Zanessa. Ja ih i sada volim, ali nije to to!). HSM 4 bi bio sjajna prilika da se Zanessa makar na sat i po (koliko traje prosecni film) ujedini kao Troyella (Troy & Gabriella)!!! Love HSM 4ever!!!

  2. Bilo bi kul da naprave novi HSM…..Pitam se o čemu li će da se radi….sada kada su u HSM završili srednju i sve :) :D

  3. Volim ekipu HSMa al sam ga gledala jedno 100 puta!Bukvalno brojala sam!Svi doibro glume al je film patetican i malo bezveze!Ja mislim da su se samo zezali!

  4. Volim film, volim glumce, ali vrijeme je da zaustave tinejdz uloge, odrasli su! Moje misljenje je da to ne bi bilo dobro za njihovu karijeru! Vanessa je glumila veoma odraslu ulogu u filmu Spring Breakers, i bilo bi lose da se vrati u slatku Gabriellu! Sve disney princeze su stavile tacku na to, ponosne su jer im je kao i njoj to izgradilo odlicnu karijeru, ali ne mozes zavijek biti dijete! :))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.