Start Stars Hot News! Šta to sprema Britney Spears? Pevačica tajnovitom porukom najavljuje nove projekte

Šta to sprema Britney Spears? Pevačica tajnovitom porukom najavljuje nove projekte

SHARE

britney

Čini se da je Britney Spears privodi kraju rad na novim pesmama, pošto je na društvenim mrežama fanovima najavila da nas uskoro očekuje nešto novo!

Na njenom zvaničnom sajtu danas je osvanuo sat koji otkucava, sa jednostavnim i misterioznom porukom “All Eyes On Me”. Iako ništa ne ukazuje na to o čemu bi moglo da se radi, fanovi pretpostavljaju da će 17. septembra, kada sat otkuca, biti objavljen njen novi singl, a potom i novi, osmi studijski album.
Pre nedelju dana, Britney je najavila da ćemo nove pesme čuti pre nego što se nadamo, pošto je na Twitteru napisala: “Strpljenje! Novi album stiže mnogo ranije nego što mislite!”
To će biti njeno prvo izdanje od 2011. godine i albuma “Femma Fatale”, ali Britney ni u međuvremenu nije sedela skrštenih ruku. Nedavno je objavila pesmu “Ooh La La”, za film “Štrumpfovi 2”, koja je objavljena prošlog meseca, a njen duet sa will.i.am-om, “Scream and Shout” prošlog novembra postao je pravi hit.
Britney je u nedavnom razgovoru sa Ryanom Seacrestom izjavila da će sa frontmenom grupe “Black Eyed Peas” sarađivati i na novim pesmama: “Definitivno želim da ovom albumu priđen na novi način i to će možda biti drugačije od svega što sam do sada radila. Will ima dosta zaista zanimljivih pesama koje sam slušala, biće dosta gitarskog zvuka i mislim da će ljudi biti iznenađeni kada čuju ovaj album. Biće stvarno drugačiji”, najavila je ona.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR