506
Šta se dešava? Justin objavio fotku sa Selenom, pa je obrisao!

Šta se dešava? Justin objavio fotku sa Selenom, pa je obrisao!

506
SHARE

null

Niko nije ni sumnjao da je Selena Gomez otputovala u Norvešku samo kako bi videla svog bivšeg dečka, a čini se da je slavni par ponovo zajedno.

Naime, Jus je navodno slučajno na svom Instagramu objavio fotku na kojoj ga vidimo zajedno sa Selenom ali je tu fotku vrlo brzo obrisao, prenosi Hollywoodlife. Međutim, neki fanovi ipak su uspeli da sačuvaju ovu fotku, koja se zatim proširila netom. Da li je ovo definitivan dokaz da su Jelena ponovo zajedno?

IZVOR: Life Content

29 KOMENTARA

  1. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...anchy-manchy QUEEN....Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......

    ma zajedno su oni sigurno…a on je kao ‘slucajno’ postavio tu sliku da bi se prosirila…….to mije mng dusasyto…bas su mi  svetki…GO JELENA..:-)

  2. Evo šta se dešava(po mom mišljenju):
    Oni su zajedno pomirili su se ali Selenu nervira to što mnogi heyteri govore da je ona poznata zbog Justina pa hoće tajnu vezu a Jus hoće da pokaže da su zajedno:)

  3. alooo ovo je photoshop, pogledajte njeno celo i kapu, zamisli savilo joj se celo da ispod kacketa ee. i ovo nije stavio justin na instagram nego lazni selenin profil. daj bravo informisi se nekad lepo molim te! 

  4. omg!!to je fotka koja je snimljena kad su bili u vezi…oboje su sami izavili da vise nisu u vezi…bravo mogao bih da razmatras ovu cinjenicu

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.