271
ŠTA? Pattinson u vezi sa Lucie Jones?

ŠTA? Pattinson u vezi sa Lucie Jones?

271
SHARE

SIPAUSA30050435_000254

Da li su to Robert Pattinson i Lucie Jones novi hot par?

Takmičarka iz megapopularne emisije X-factor je možda najsrećnija devojka na svetu: otkrila je da ide na večeru sa Robertom Pattinsonom!

Pevačica iz Welsa je bila zapanjena kada ju je kontaktirala Robertova sestra i rekla da je on njen veliki fan. Isprva je Lucie odbila poziv na večeru!

”Njegova sestra me je pozvala i pitala da li bih htela da dođem na večeru nakon premijere New Moon-a pre nekoliko nedelja”, otkriva Lucie.

”Nažalost, nisam mogla da stignem, jer sam imala obaveza! Jako sam se iznervirala.”

Image Hosting by imagefra.me

Lucie kaže da su se njih dvoje dogovorili za drugu večeru kako bi nadoknadili propušteno.

Ona kaže: ”I dalje smo u kontaktu i ići ćemo ili na večeru ili negde drugde, uskoro. Ne mogu da verujem, on je moj čovek iz snova. Stvarno mi se jako, jako dopada. Kristen Stewart bolje da se čuva!”

Image Hosting by imagefra.me

14 KOMENTARA

  1. Kako je lep ovaj Robert, to nije moguce!!!!
    prelep je, presladak, JEDNOSTAVNO DIVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  2. on je najlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nema mu rawnog.. =) …i moze da ima koju god…swe jedno ce biti WoW

    • Ma,Mixy,ko sem nje tvrdi da je ona sa Robom???Upravo tako,niko…Ko moze da potvrdi da ona ne laze???A i ne verujem da bi Rob bio sa njom-prvo- jer nije ni blizu Kris,a drugo-veoma je brbljiva,a to Rob ne voli kod devojaka….Ona je obicna mala slinavica koja hoce da postane popularna,jer zna koliko je Rob popularan,i hoce ovo da iskoristi…Jadnica obicna,sve i da je to istina,morala je da istrtlja to prvom novinaru koji se nasao….Tako da Rob i ona=NO WAY!!!!!!!

  3. msm da morash biti strashno poremecen da ib ti se owa RUGOBA odR oberta swidjala!!!!!!GROZAN JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.