507
Šta nas očekuje u Vampirskim dnevnicima? Saznajte to od Nine, Iana, Paula...

Šta nas očekuje u Vampirskim dnevnicima? Saznajte to od Nine, Iana, Paula i Candice!

507
SHARE

Zvezde serije posetile su PaleyFest gde su govorili o tome šta se može očekivati od njihovih likova u narednim epizodama.

“Biće mnogo poljubaca. U narednih šest epizoda ima više ljubljenja nego u svim prethodnim epizodama” rekla je producentkinja Julie Plec i dodala: “Došli smo do 16. epizode i pomislili ‘Niko nije srećan! Niko nije zaljubljen! Niko se ne zabavlja! Niko nije go! Šta se dešava? Ovo je smešno? Tako da ćemo sad sve nadoknaditi.”

“Mislim da oni pokušavaju da izgrade vezu između Damona i Elene i da je sad potrebno da se vrate korenima, odnosno Stefanu i Eleni”, rekao je Paul Wesley (Stefan). “Da bi to uradili, moraju da Stefana učine malo prihvatljivijim za nju. Mislim da će mu se na kraju ipak vratiti. Ja sam optimista, nadam se tome.” On veruje da će Stelena uvek biti zajedno. “Ovu seriju čini njihova veza. Mora biti nade za njih”.

Sa druge strane, Ian Somerhalder nam govori nešto potpuno drugačije: “Mislim da uskoro stiže nešto jako interesantno vezano za Elenu i Damona”.

Želite da saznate više? Onda pogledajte ove intervjue sa glumcima!

14 KOMENTARA

  1. Za Elenu ne marim, ali Damon, Stefan i Originalni ( Elijah, Klaus, Kol, Rebekah i Finn, al za njega me boli uvo) ne smeju da umru <3

  2. Elena ne zasluzuje ni Damona ni Stefana. Setite se kako je reagovala kad oko sve te brke s` kovcezima i Damonom, zato ne zasluzuje Stefana, Damona ne zasluzuje jer ga je odbila u prosloj epizodi i posle je ocekivala da on padne u depresiju, setite se kako je reagovala kad je vidla njega i Rebekah. Caroline i Klaus su preslatki. Jeremy se vraca u seriju, jej! 

    P.S. Jel ste znali da je Kol jedan od originalnih sa Balkana? Jel znate da ce neki glumci doci na Balkan uskoro?

  3. Znam da je Nina sa balkana tj iz bugarske! ali za ostale nisam znala…dolaze kod nas???ili se zezas!!!!aaa! paul….procitala sam sve knjige…i procitala sam knjigu o Paulu!znate,da ima posebno o njemu ianu i nini!inace paulovu biografiju znam napamet… ako zelite da znate tj ako vas zanima,Dejmon ce umreti na kraju..(tako sam cula a i takav je kraj u knjizi)veliki pozzz.. PAUL <3<3<3<3<3<33<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!! Vampire diaries …forewer <3<3 <3 <3

    • Po knjizi Damon postaje covek…msm tako mi je drugarica rekla ona je procitala sve delove, al kaze da serija i knjiga nemaju nikakve slicnosti !

  4. @danica(paul je najj):) damon umire u 7, ali ozivljava u 8 ili 9. nesecam se odavno sam citala. Kol jedan od origalnih je sa Balkana, majka mu je Srpkinja/Hrvatica. Da dolaze ali nzm bas dali cela ekipa, dolaze u junu. Pitala sam Kola preko twittera i rekao mi je,

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.