187
Šta nas čeka u narednoj epizodi “Vampire Diaries”?

Šta nas čeka u narednoj epizodi “Vampire Diaries”?

187
SHARE

U narednim epizodama mega popularne serije “Vampire Diaries” očekuje nas mnogo uzbuđenja, pošto će se Elena, koju igra Nina Dobrev, susresti sa svojom prošlošću.

Elena i Rebekah Mikaelson udružiće se kako bi uhvatile Katherine, koja ima lek za vampirizam, ali će imati i iznenađujući i uzbudljivi susret sa Elijahom Mikalsonom. Ljubavni trougao između Elene, Stefana i Damona dodatno će se zakomplikovati, pošto su braća zabrinuta oko njenog mentalnog zdravlja, i odlučni su da urade ono što je najbolje za nju, a Stefan će navodno otkriti svoj neočekivani plan za budućnost. Izgleda da nas u seriji očekuju jednako velika uzbuđenja i neočekivane situacije, kao i u stvarnom životu, pošto su zvezde serije Nina Dobrev i Ian Somerhalder navodno raskinuli svoju dve godine dugu vezu.

Autor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. Pročitajte intervju što je Ian dao za jedan mogazin nedavno.Pa tek onda govorite da su prekinuli.Evo vam jedan dio intervjua:
    When I see her in her underwear. Nina has a fantastic body. She will probably kick my ass for saying this. Although I´m not talking about our private live here but merely about some scenes on the show. Damon is sometimes sneaking into her room while she´s sleeping in those tight tank-tops or while she´s changing. No wonder Damon is crazy about her.”
    — Ian Somerhalder (JOY) Interview.

    100% ne bi govorio ovo da su prekinuli.Prvo provjerite informacije pa ih tek onda objavite.Sramota

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.