605
Šta mu radi! Perrie izlakirala Zaynove nokte dok je on spavao!

Šta mu radi! Perrie izlakirala Zaynove nokte dok je on spavao!

605
SHARE

pedwards1

Perrie Edwards i Zayn Malik definitivno su jedan od naših omiljenih slavnih parova, a pevačica Little Mixa oduševila nas je šalom u kojoj je “žrtva” bio baš njen dečko.

Mrtav umoran nakon brojnih obaveza na turneji, Zayn Malik spavao je na kauču, a koliko je bio “komiran”, svedoči to što je Perrie mogla bez ikakvih problema da mu oslika nokte, svaki na različit način. Ovu fotku Perrie je zatim objavila na svom tviteru, uz komentar: “Prednosti toga kad imate momka koji nema šanse da se probudi, ma šta da mu radite. Baš su ti lepi ovi Little Mix nokti Zayn (; Perrie <3.

IZVOR: Life Content

39 KOMENTARA

  1. @Zaynmaster No.1 hahaha glupo djete prodaja mala?? njihov album DNA je prodan u nekoliko sekundi cime su cak prestigle rekord one direction, one su pobjedile na x factoru i tako postale jedina grupa koja je ikad pobjedila.. i ako ih imalo pbolje pratiš vidit ces da su jako skromne i talentirane i stalno ponavljaju kako su one cetri najsretnije djevojke na svijetu jel imaju priliku putovati i raditi ono sto vole molim te to sto je ona sa zaynom nemora znaciti da je jadna djevojka je draga i simpaticna nemoj biti drska i glupa

  2. Ova me Perrie tako…..uffff….dok on lezi mrtav umoran ona se tako sali sa njim…bolje da mu je spremila nesto sto bi ga opustilo i rasteretilo napora,ali izgleda ona toga nije svesna..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.