Start Stars Hot News! Šta li nam sprema? Novi singl Justina Biebera biće “vrlo, vrlo poseban”,...

Šta li nam sprema? Novi singl Justina Biebera biće “vrlo, vrlo poseban”, tvrdi Scooter Braun

SHARE

7044110_wenn20157514

Po rečima njegovog menadžera Scootera Brauna, Justinu je već dosta kritika na njegov račun i uveren je kako će svojim novim singlom pokazati ko je on u stvari.

Justin još nije objavio kad možemo očekivati singl “Heartbreaker”, ali jasno je kako on smatra da će ta pesma biti jako značajna za njegovu dalju karijeru. “Nadamo se da će ovaj lov na veštice prestati kad on progovori kroz svoju muziku”, poručuje Scooter za MTV News. “Mi ćemo to uraditi na način koji je jako, jako poseban, pa kad vidite ‘Heartbreaker’, znaćete da to dolazi od njega. Ova muzika biće objavljena na jedan jednistven način, drugačiji nego što je bio slučaj s njim do sad.”

2015207_wenn20157504

Govoreći o novom Biebsovom albumu, Braun takođe najavljuje da nas očekuje mnogo toga lepog. “Fanovi bi trebali da budu uzbuđeni na kraju godine, jer je on napisao toliko mnogo novih pesama. Shvatili smo da ove pesme treba da predstavimo drugačije od uobičajenog načina i da mu dozvolimo da se izrazi kroz muziku dok se istovremeno bori za raznim izmišljenim pričama svakog dana.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR