175
Šta je zajedničko za Madonnu, Lady GaGu i Michaela Jacksona?

Šta je zajedničko za Madonnu, Lady GaGu i Michaela Jacksona?

175
SHARE

 Troje slavnih muzičara svrstano je među “100 najvećim modnih ikona svih vremena”, na listi koju je objavio časopis Time.

null

Lista je podeljena u šest kategorija, među kojima su Dizajneri i Brendovi, Modeli, Muze, Fotografi, Urednici i Stilisti kao i Stil i Dizajn. MJ, Madonna i GaGa na listu su dospeli u kategoriji Muza, zajedno sa rokerom Davidom Bowiejem, glumcima Jamesom Deanom, Brigitte Bardot, Farrah Fawcett, Audrey Hepburn, princezom Dianom i Michelle Obamom.

FOTO: SIPA

14 KOMENTARA

  1. Majkl Dzekson je DNK muzickog Universuma.Predivno bice koje je obasjalo nas zemljane i otislo u Kosmos medju njegove jedine sestre-Zvezde! Dole je dosadno za njega! Give into me-u toj pesmi je secer slatki+Slash! Meni nije dobro.Cmoooooookich,MJ !!!!!!!!! Give into me !

    • @Drizzy_ Honey,svi znamo da je Madonna kraljica popa,a Michael kralj.Madonna je najprodavaniji solo izvodjac IKADA.Oborila je i rekord Elvisa Presleya.Neposteno je reci da je ona niko i nista.Posle 30 godina uspesne kraijere jos je popularna.A sto se tice Gage,tu si upravu.

      • Madonna je najprodavaniji ZENSKI izvodjac ikada. A najprodavaniji IZVODJAC NA SVETU(MUSKO ILI ZENSKO) JE Majkl Dzekson sa neverovatnih MILIJARDU PRODATIH DISKOVA. Madonna je u kategoriji zena,a Majkl i muskih i zenskih i zajedno……………..Sto se tice obaranja Elvisa ,to je samo na Britanskim top listama,a Britanija nije SVET!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.