234
Šta je za vas ljubav?! CPG i zvezde “Prvog glasa Srbije” žele...

Šta je za vas ljubav?! CPG i zvezde “Prvog glasa Srbije” žele vam srećan Dan zaljubljenih!

234
SHARE

dan zaljubljenih
Prethodnih dana vredna ekipa kompanije Color Press Group i zvezde “Prvog glasa Srbije” u prelepom ambijentu restorana Lorenzo & Kakalamba u Beogradu snimali su nešto posebno za vas!
Naime, nas je zanimalo šta je to ljubav, a da nađemo odgovor pomogli su nam Mirna Radulović, Nevena Božović, Sara Jovanović, Zoran Stanić, Sanja Dimitrijević, Boris Petrović i Saška Janković, finalisti nedavno završenog šoua “Prvi glas Srbije”.

CPG i PGS žele vam srećan Dan zaljubljenih! Pogledajte šta smo za vas spremili, a onda podelite sa nama – šta je za vas ljubav?!


Autor: Life Content

13 KOMENTARA

  1. kao prvo hvala im ;) svi su super…
    ljudi bravo je pitao ”sta je za vas ljubav” a niko nije odg ;)
    hehhehe ok evo ja cu da kazem…KAO PRVO,BRAVO,OVO JE DOSTA ZANIMLJIVO PITANJE …mm… pa ljubav je kad s nekim mozes da budes satima,a da ne shvatis koliko je vremena proslo(jer kao da vreme stane i niko drugi ne postoji) …smejes sa njim stalno,i nikad ti nije dosadno :D i zadrhtis svaki put kad neko spomene njegovo ime i oci ti zasvetle :P to je ljubav za mene ;)

  2. Ljudi,vi ste fenomenalni,ideja Vam je odlična,svaka čast za ona ko je imao ideju….eh,šta nisam tamo da Vam svima čestitam lično…svaka čast,odlično,bravo…čista desetka

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.