Start Stars Hot News! Šta je Liam Payne otkrio u poslednjem intervjuu? Pričao o Justinu, X...

Šta je Liam Payne otkrio u poslednjem intervjuu? Pričao o Justinu, X Factoru…

SHARE

Liam Payne, član One Directiona, dao je intervju za magazin Rollacoaster otkrivši mnogo zanimljivosti iz svog života.

Pored toga što je Liam (konačno) potvrdio da će uskoro postati otac, otkrio je i šta misli o Donaldu Trumpu, Justinu Bieberu i Cheryl Cole – svojoj devojci.

#cannes ✌🏼

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Kada su ga novinari upitali kako se osećao kada je upoznao Justina, on je rekao: „On je divan momak, u njemu se krije dobro srce. Meni je slava dovoljno bila teška iako sam je delio sa još četvoricom momaka, a zamislite onda kako je tek Justinu bilo kao samostalnom izvođaču. Iz tog razloga, dao sam mu svoj broj i rekao mu da me pozove kad god bude želeo, jer razumem poteškoće na koje je naišao.“

via GIPHY

Imao je šta da kaže i o aktuelnom američkom predsedniku Donaldu Trumpu.

„Nećete verovati, ali Trump je 1D jednom izbacio iz svog hotela. Napravio je problem zato što je želeo da upoznamo njegovu ćerku. Pozvao je našeg menadžera i upitao ga da li je to moguće, ali mi smo spavali u vreme poziva. Zatim, zabranio nam je da koristimo podzemnu garažu, tako da smo morali da se probijamo kroz njujoršku gužvu sa spoljašnje strane. Baš je bilo haotično“, rekao je.

via GIPHY

Liam je otkrio i kako su se članovi benda osećali nakon što su saznali da nisu pobedili na takmičenju X Factor.

„Prišao nam je snimatelj i upitao nas da li bismo želeli da damo intervju, baš u trenutku kada smo svi bili neverovatno tužni i uplakani. Niko nije bio sposoban da odgovara na pitanja, ali sam ja odlučio da se žrtvujem, ne bi bilo u redu da su nas sve snimili dok smo se osećali tako“, prisetio se.

via GIPHY

Liam je otkrio i kako doživljava slavu: „Smatram da bes i strast idu u paketu. U zabavnoj industriji stvari u trenutku postaju haotične, ali mi to i volimo, navikli smo na haos.“

Šta vi mislite o Liamovim izjavama? Pišite nam!

Izvor: j-14.com

Foto: Getty Images

3 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR