143
Šta je istina? Ke$ha tvrdila i da je napisala i da nije...

Šta je istina? Ke$ha tvrdila i da je napisala i da nije napisala “Die Young”

143
SHARE

null

Zbog nedavne tragične pucnjave u jednoj osnovnoj školi u Americi, Ke$hina pesma “Die Young” odjednom je proglašena za nepoželjnu, a pevačica je brže-bolje pokušala da opere ruke od nje.

Njena pesma više se ne emituje na radio stanicama jer javnost previše podseća na događaj u kojem je poginulo čak 20-toro dece. Komentarišući tekst pesme u kojem između ostalog peva: “Hajde da iskoristimo ovu noć kao da ćemo umreti mladi”, Ke$ha je na svom Twitter nalogu napisala kako ju je u stvari neko naterao da otpeva ovu pesmu. “Nisam želela da pevam te stihove, naterali su me”, rekla je.

null

Međutim, svi su se odmah setili njene ranije izjave u jednom intervjuu iz novembra gde se hvalila kako je sama napisala tekst. “Definitivno sam se potrudila da meni ove reči deluju kao istina jer nikad ne bih želela da na pogrešan način prezentujem sebe milionima ljudi širom sveta…Pisala sam i prepravljala i prepravljala tu pesmu deset puta”. Shvativši kako je uhvaćena da govori neistinu, Ke$ha je ubrzo obrisala sporni tvit i više se ne oglašava povodom svega.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

7 KOMENTARA

 1. e tako  je to kad trcis pred rudu..da nije se odmah pohvalila da je sama pisala pjesmu mozda bi i  mogla da se “opere od nje”. 

 2. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik(all 1D too),Chris Brown,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Lady Gaga,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Flo Rida,Justin Timberlake,Conor Maynard,Demi Lovato,Taylor Swift,Maroon 5,Fun,Pussycat Dolls,Linkin Park,Eminnem and Wiz Khalifa

  Pa meni je “Die Young” super pjesma,bas je COOL! *-*
  Al ipak previse podsjeca na nedavna događanja tako da razumijem sto je nepozeljna! *o*

 3. -3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Love you:Miley Cyrus,Demi Lovato,One Direction,Justin Bieber,Justice Crew,Little Mix,Nicki Minaj,Drake,Lil Wayne,Rihanna,Chis Brown,Pitbull,Jessie J,Jennifer Lopez,Fun,David Guetta,No Doubt,Rita Ora,Conor Maynard,Flo Rida,Lady GaGa

  E,ovo me malo zajebano. :P

 4. a jebote sad ce jos ispasti da je ona kriva!!!
  Pesma je extra i napravljena je cisto is zabave!!!
  A i ti amerikanci seru jbt postali su osetljivi na sve i svasta!!!

 5. evo: http://www.keshasparty.com/us/news/message-keha to je ona objavila!! To je ceo text tako da @Bravo.rs prenesite ceo text ili celu novos a ne samo polA!

 6. Očigledno je da je Ke$ha napisala tekst pjesme “Die Young”, jer je obrisali sporni tvit.Međutim, uopšte nisu trebale da je brinu priče kako njen singl podsjeća na nedavna tragična dešavanja u Americi.”Die Young” je meni jedna odlična pjesma, a Amerikanci nisu trebali bukvalno da shvate naslov pjesme i pojedine stihove u pjesme.Šta oni žele, da svaka pesma bude o raskidu, o divnoj ljubavi, itd.Mislim da je ovo totalno bezveze i da Ke$ha uopšte nije morala da postavlja svoj tvit, jer će o ovome pre ili kasnije morati pričati.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.