Start Stars Hot News! Šta je istina? Ke$ha tvrdila i da je napisala i da nije...

Šta je istina? Ke$ha tvrdila i da je napisala i da nije napisala “Die Young”

SHARE

null

Zbog nedavne tragične pucnjave u jednoj osnovnoj školi u Americi, Ke$hina pesma “Die Young” odjednom je proglašena za nepoželjnu, a pevačica je brže-bolje pokušala da opere ruke od nje.

Njena pesma više se ne emituje na radio stanicama jer javnost previše podseća na događaj u kojem je poginulo čak 20-toro dece. Komentarišući tekst pesme u kojem između ostalog peva: “Hajde da iskoristimo ovu noć kao da ćemo umreti mladi”, Ke$ha je na svom Twitter nalogu napisala kako ju je u stvari neko naterao da otpeva ovu pesmu. “Nisam želela da pevam te stihove, naterali su me”, rekla je.

null

Međutim, svi su se odmah setili njene ranije izjave u jednom intervjuu iz novembra gde se hvalila kako je sama napisala tekst. “Definitivno sam se potrudila da meni ove reči deluju kao istina jer nikad ne bih želela da na pogrešan način prezentujem sebe milionima ljudi širom sveta…Pisala sam i prepravljala i prepravljala tu pesmu deset puta”. Shvativši kako je uhvaćena da govori neistinu, Ke$ha je ubrzo obrisala sporni tvit i više se ne oglašava povodom svega.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR