185
Šta Ian Somerhalder želi za rođendan?

Šta Ian Somerhalder želi za rođendan?

185
SHARE

null

Teško nam je za poverovati, ali omiljeni glumac sutra proslavlja svoj 34. rođendan. Ipak umesto skupih poklona, skromni Ian bi voleo da svoju sreću podeli sa drugima.

“Ovo doba godine mi je je zaista neprocenljivo”, napisao je na svom Ian Somerhalder Foundation vebsajtu. “Zaista mi je drago kad dobijem poklon poštom, ali mi se srce pomalo slama kad razmislim o tome…koliko je materijala, proizvodnje, pakovanja, slanja, itd. potrebno”. Šta je onda to što glumac zaista želi? “Imam rezervni plan za one koji ne mogu da odole i poklone nešto ISFu i meni za rođendan; donacije! One pomažu da načinimo promene za one koji nemaju pravo glasa: za naše nebo, mora, energiju, prirodna staništa i naravno naše krznene prijatelje.” Čak i na svoj rođendan, Ian više misli na druge nego na svoje zadovoljstvo!

FOTO: FAME

13 KOMENTARA

  1. 34? ti se salis! vidi ga samo kako izgleda! a sad izgleda 10 god stariji od nine! ma to nije ni bitno! najlepsi suuuuu! i on <33333

  2. DUSA MOJA NAJLEPSAAAAA * ____________* Savrsen jeee!!!!!!!!!!Iane mnogoooo te volim i svi smo ponosni na tebe!!!Srecni smo zbog toga kako brines o ljudim!!!Mnogo si dobar covek :) VOLIMO TE IANEEEEE!!!!!!!!!!! TVD FOREVER!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 DAMON FOREVER!!!!!!!!!!!!

  3. On puni 34 godine?! Hah, ko bi rek’o… Inace sutra je i Koriju rodjendan, ali znam da necete staviti njega u horoskop nego ovog Iana.. -.-‘

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.