588
Šta će reći Justin? “Selena Gomez još traži srodnu dušu”

Šta će reći Justin? “Selena Gomez još traži srodnu dušu”

588
SHARE

Selena Gomez ima tek 20 godina, ali već razmišlja o svom venčanju, pa otkriva da će deveruša definitivno biti njena rođaka Priscilla Deleon.

Sel kaže da su Priscilla i ona bliskije od rođenih sestara pa je zato želi pored sebe na dan venčanja. Priscilla je često viđana uz nju u poslednje vreme, dok se pričalo kako je pevačica i glumica definitivno raskinula sa Justinom Bieberom. “Priscilla mi je nešto najbliže rođenoj sestri”, rekla je. “Bića moja deveruša kad se budem udavala, a ja ću biti njena.” Ali, da li će Justin biti njen izabranik? Priscilla izgleda nije ubeđena da je Selena pronašla pravog čoveka za sebe. “Ona je u fazonu ‘Ja sam normalna, samo hoću da nađem srodnu dušu”, rekla je. “Selena s kojom sam rasla ista je kao današnja Selena.”

null

9 KOMENTARA

  1. Bas lepo sto ce joj rodjaka biti deverusa.Ali da li ce se Sel udati za Justina ili za nekog drugog?Pa naravno da hoce za Justina.Jus i Sel su prelep par i zasluzuju da budu zajedno. :) :) :)
    Inace Sel i njena rodjaka su prelepe i na prvoj i na drugoj slici!!!
    Volim da slusam muziku i Justina i Selene,jer oboje super pevaju.
    JELENA <3 <3 <3 <3 <3

  2. Nznm. za svadbu..Bilo bi lepo da je sa Justinom,ali cisto sumnjam zbog svih onih izjava!!Nisam Selenin fan,ali msm. da je zasluzila lep zivot uz osobu koju voli,bio to Justin ili neko drugi… ;) ;) Drago mi je zbog nje….

  3. ona i Justin su lep par ali ne mislim da je brak dobro resenje za njih dvoje… ipak mislim da Selena nije mislila na brak sa Justinom kad je ovo rekla….

  4. Ovako, ovaj intervju je bio prije mnogo vremena kad justin i selena jos nisu ni bili par tako da ne vidim scrhu ovog glupog clanka uopce.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.