Start Stars Hot News! Šta bi Dumbledore rekao: Harry i Hermiona se strastveno ljube!

Šta bi Dumbledore rekao: Harry i Hermiona se strastveno ljube!

SHARE

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore je direktor škole veštičarenja i čarobnjaštva “Hogwarts” koju pohađa Harry Potter. Smatra se jednim od najmoćnijih čarobnjaka na svetu i, osim što je pomalo luckast, smatra se strogim, ali pravednim.

Filmski kritičari nagađaju kako mu se ne bi svidelo da vidi kako se njegovi učenici Harry i Hermiona ljube. Iako je pomalo popustljiv prema Harryju, verojatno bi učenici zbog takovg strastvenog ljubljenja bili kažnjeni. Ipak, Harry i Hermiona koji se ljube u filmu samo su iluzija koju je stvorio zločesti Voldemort kako bi učinio Rona ljubomornim te ga naveo da učini zlodelo.

Ostatak filma ne smemo vam otkriti, ali svim ljubiteljima Harryja Pottera trebalo bi laknuti jer scenaristi nisu promenili originalnu radnju knjige u kojoj je Hermiona ipak devojka Harryjevog prijatelja Rona. Nakon snimanja scena ljubljenja Emma Watson, koja igra Hermionu, uspela je pozitivno šokirati Daniela Radcliffea koji glumi Harryja. On je izjavio kako se u životu nije tako dobro ljubio.

OSTAVI KOMENTAR