Start Stars Hot News! Srušio One Direction: Justin Bieber je najpopularniji muzičar sveta na društvenim mrežama!

Srušio One Direction: Justin Bieber je najpopularniji muzičar sveta na društvenim mrežama!

SHARE

NV: Justin Bieber at MGM Grand Arena in Las Vegas

Sajt Billboard.com svake nedelje objavljuje top listu najpopularnijih muzičara sveta na društvenim mrežama, a na vrhu je sad došlo do smene, pošto je Biebs sa trona zbacio do sad neprikosnoveni One Direction.

Justin Bieber je trenutno najpopularniji muzičar sveta na društvenim mrežama jer se njegova popularnost prošle nedelje značajno uvećala na YouTubeu, Twitteru, Facebooku, Vevu, Instagramu i SoundCloudu, što se izražava kroz broj pregleda njegovih videa, broja sledbenika, lajkova i interakcije sa fanovima. Dakle Belieberi, vi ste ove nedelje bez premca!

one+direction+brits

Veliki pad doživeo je One Direction koji je sa 1. skliznuo čak na šestu poziciju, i pored toga što momci sad promovišu svoj 3D koncertni film, “This Is Us”. Loša je prošla i Miley koja je takođe doživela pada, i pored toga što je njen spot “We Can’t Stop” video sa najviše pregleda u prvih 24 časa u istoriji VEVOa. A kakvo je stanje u našem regionu – sudeći po vašim glasovima na ovonedeljnoj pop top listi, One Direction ipak ima sićušnu prednost!

Autor: Life Content

86 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR