Start Stars Hot News! Srećan rođendan, Zayn! Pet razloga zašto ga obožavamo

Srećan rođendan, Zayn! Pet razloga zašto ga obožavamo

SHARE

Zayn Malik danas puni 20 godina, pa smo u njegovu čast smislili top pet razloga zašto ga obožavamo!

1. Zayn se pokazao kao veliki šaljivdžija i ljubitelj dobrih smicalica. Poslednja u nizu bila je pre samo nekoliko dana, kada je na Twitter postavio fotku svog drugara iz benda Harryja Stylesa kako spava, uz rečenicu: “Harry, budi se! :D”

2. Još jedan razlog zašto volimo ovog crnookog pevača jeste činjenica da veoma brine o svojoj porodici. Nakon što su na internetu napali njegovu sestru, Zayn je stao u njenu odbranu i navodno izjavio da mu ne smeta kada vređaju njega, ali da ga vređanje njegovih sestara i mame i tate jako ljuti.

3. Porodica nije jedina kojoj je Zayn, i pored brojnih obaveza, veoma posvećen. Naš treći razlog jeste njegov odnos sa devojkom Perrie Edwards, prema kojoj se ponaša sa velikim poštovanjem i sa ljubavlju, zbog čega su oni jedan od najslađih slavnih parova.

4. I pored svoje posvećenosti devojci i porodici, Zayna nazivaju “lošim momkom” One Directiona, zbog bajkerskih jakni koje nosi i brojnih tetovaža. Ipak, to je samo još jedan razlog zašto ga obožavamo – ko još ne voli loše momke?

5. I poslednji i verovatno najočigledniji razlog – njegov izgled! Svi će se složiti da njegova tamna kosa i ten, uz krupne oči, neobičnu frizuru i zgodno telo, čine neodoljivu kombinaciju!

Srećan rođendan, Zayn!

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR