202
Srećan rođendan GaGa! Pogledajte koji su spotovi obeležili njenu karijeru

Srećan rođendan GaGa! Pogledajte koji su spotovi obeležili njenu karijeru

202
SHARE

Lady GaGa danas slavi svoj 26. rođendan, a svetsku slavu u vrlo kratkom roku postigla je pre nepune četiri godine.

Razvoj njenog vizuelnog identiteta lako se može propratiti kroz video spotove i način na koji je odlučila da pristupi pojedinim pričama, a mi smo vam odabrali neke od najzanimljivijih vizuelnih trenutaka njene karijere.

Spot za pesmu “Pokerface”, koja je Lady GaGu definitivno lansirala među najveće svetske pevačke zvezde, prezentovao je pevačicu u sedam odevnih kombinacija i nagovestio njenu buduću modnu ekstravaganciju.

Za duet “Telephone” GaGa i Beyonce snimile su živopisni spot u trajanju od gotovo 10 minuta, čija se radnja većim delom odvija u zatvoru.

U spotu za pesmu “Judas”, čiji je izlazak tempiran za Uskrs, GaGa se poigrala religioznom tematikom, apostoli su opaki motociklisti, a ona je u ljubavi s latino-Isusom i nestašnim Judom.

Na snimanju spota za pesmu “You and I” GaGa je upoznala svog trenutnog dečka, glumca Taylora Kinneyja, pa su tako na snimku ulovljene njihove prve nežnosti.

Poslednji u nizu GaGinih dugometražnih spotova, “Marry the Night”, prikazao je dosad najmračniju stranu pevačice, a ona je izjavila da se u njemu radi o danu kad ju je odbila jedna velika izdavačka kuća.

15 KOMENTARA

  1. gaga je uspjela jer je nije bilo strah da isprovocira i ona je iznosila svoje misljenje. madonna je pocela revoluciju kad plesanjem pred zapaljenim krizevima a gaga je nastavila tu istu revoluciju. gaga je hrabra i bas je to bio kljuc njenog uspjeha. i ona je pokazala za homoseksualnost nije nista lose.ona je jednostavno eksperminetisala i to eksperimentisanje joj je donijelo slavu.

  2. Gdje je Bad Romance? Gdje je Just dance? poslije just dance je i postala poznata, ostale su samo.. ‘poslije’ judas obiljezila karijeru? you and i? i dont think so

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.