Start Stars Hot News! Srećan rođendan GaGa! Pogledajte koji su spotovi obeležili njenu karijeru

Srećan rođendan GaGa! Pogledajte koji su spotovi obeležili njenu karijeru

SHARE

Lady GaGa danas slavi svoj 26. rođendan, a svetsku slavu u vrlo kratkom roku postigla je pre nepune četiri godine.

Razvoj njenog vizuelnog identiteta lako se može propratiti kroz video spotove i način na koji je odlučila da pristupi pojedinim pričama, a mi smo vam odabrali neke od najzanimljivijih vizuelnih trenutaka njene karijere.

Spot za pesmu “Pokerface”, koja je Lady GaGu definitivno lansirala među najveće svetske pevačke zvezde, prezentovao je pevačicu u sedam odevnih kombinacija i nagovestio njenu buduću modnu ekstravaganciju.

Za duet “Telephone” GaGa i Beyonce snimile su živopisni spot u trajanju od gotovo 10 minuta, čija se radnja većim delom odvija u zatvoru.

U spotu za pesmu “Judas”, čiji je izlazak tempiran za Uskrs, GaGa se poigrala religioznom tematikom, apostoli su opaki motociklisti, a ona je u ljubavi s latino-Isusom i nestašnim Judom.

Na snimanju spota za pesmu “You and I” GaGa je upoznala svog trenutnog dečka, glumca Taylora Kinneyja, pa su tako na snimku ulovljene njihove prve nežnosti.

Poslednji u nizu GaGinih dugometražnih spotova, “Marry the Night”, prikazao je dosad najmračniju stranu pevačice, a ona je izjavila da se u njemu radi o danu kad ju je odbila jedna velika izdavačka kuća.

OSTAVI KOMENTAR