Start Stars Hot News! Srbija će ipak imati predstavnike u finalu: Beloruskinji Alyoni Lanskayoj pomažu naše...

Srbija će ipak imati predstavnike u finalu: Beloruskinji Alyoni Lanskayoj pomažu naše pevačice!

SHARE

IMG_8831 (1)

Beloruska predstavnica Alyona Lanskaya oduševila je publiku na ovogodišnjoj Evroviziji svojom lepotom ali i pesmom kojom se plasirala u finale. Međutim, nama je zanimljiva iz još jednog razloga.

alyonasemifinal1

Naime, Alyona je duboko povezana sa Srbijom – dve devojke koje pevaju s njom tokom nastupa i koje ćemo videti u finalu jesu Ana Masulović i Marija Lazić, a obe su iz Srbije! Dalje, koreograf nastupa je takođe iz Srbije i zove se Aleksa Raifović a ceo nastup beloruske pevačice dva meseca je pripreman u Beogradu. Čak su disko kugla odnosno bubnjevi koje možemo videti na sceni delo jednog našeg čoveka, Predraga Pejovića.

IMG_8821 (1)

Sama Alyona zahvalna je svima koji su joj pomogli da uđe u finale. “Toliko sam srećna što sam ponovo dovela moju zemlju u finale Evrovizije”, rekla je presrećna i emotivna muzičarka. “Ja i moj tim radili smo vrlo naporno da postignemo ovaj rezultat i vrlo smo srećni zbog toga! Sad naravno planiramo da radimo još žešće kako bismo bili još bolji u finalu koje je u subotu.” Njena pesma “Solayoh” odmah nakon polufinala našla se na švedskim i švajcarskim top listama.

alyonasemifinal2

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR