516
Srbija, BiH i Hrvatska u ljubičastom: Fenomenalan odziv Beliebera, “Believe 3D” stiže...

Srbija, BiH i Hrvatska u ljubičastom: Fenomenalan odziv Beliebera, “Believe 3D” stiže u naše gradove!

516
SHARE

Atlanta : Justin Biever Concert:

U okviru promocije svog novog koncertnog filma “Belive 3D”, Justin Bieber zamolio je svoje fanove da glasaju na oficijalnoj stranici ovog ostvarenja i traže njegovo prikazivanje u kraju u kom žive, jer je to jedini način da ga vide.

Atlanta : Justin Biever Concert:

U trenutku kad smo objavili tekst, praktično ceo Balkan bio je prazan, a sad je najveći deo Srbije “ispečatiran” fluorescentnom ljubičastim tačkama. Očekivano, najveća koncentracija zabeležena je u Vojvodini i okolini Beograda, ali dosta dobro stoje i ostali krajevi! Pohvale zaslužuju i Belieberi iz BiH gde je koncentracija tačkica takođe velika, baš kao i u dobrom delu Hrvatske. Justin je dakle dobio jasnu poruku – sad očekujemo da se oglase i naši filmski distributeri! Naravno, vi za svaki slučaj nastavite akciju, tako što ćete posetiti http://www.justinbieberbelieve.com/

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

43 KOMENTARA

 1. Waa ne vjerujem :OOOOOO OMB ne mogu opisati kako sam se osjećala kada sam pročitala naslov a onda sve ostalo.Napokon da se neki trud osjeti. :D Inače sam iz BiH,Bravo znate li možda da li će sada zasigurno biti premijera kod nas?

  • Imaš u Novom Sadu i Beogradu:) 
   Ali ne znam koje tačno prodavnice;)) 
   Probaj u Ušću u Beogradu ići pa ćeš sigurno naćii parfem:) 

  • Ja mislim da nema, posto sam I ja trazila, ali nisam nigde nasla. Meni je sad baba otisla u nemacku I tamo mi je kupila, a dobila sam I torbu na poklon :))
   Pogledaj mozda ima negde na internetu, ali ne znam..

  • Pa ja znam da u Nis stize, ali tek decembra u DM. Mada ako dolazi u Nis onda ce naravno i Beograd i Novi Sad, za ostalo ne znam

 2. Ajj nmg vjerovati da ce doci u Bosnuuu *—————————-* ovaj trenutak cekam vec puno vremena :DDDDDDD
  Nmg opisati koliko sam sretna ;)

 3. @Bravo da ne znate u kojim ce gradovima u BIH biti Believe Movie ?
  Hoce li biti u Bihaću ili u okolici Bihaća ?

 4. iako nisam neki njegov fan,ja glasam skoro svaki dan.belieberi i directioneri treba da se pomažu,zar ne?:)♥

 5. Od svih onih glasova bar je 500 mojih! HAHHAHAHAHAHA, A INACE JEDVA CEKAAM, NADAM SE DA CU USPETI DA KUPIM KARTE ZA NEKI BLIZI REED *OOOOOOOOOOOOOOOOOOO*♥♥!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.