Start Stars Hot News! SRAMOTA: Američki mediji popljuvali Posh Spice nakon gostovanja u Idolu

SRAMOTA: Američki mediji popljuvali Posh Spice nakon gostovanja u Idolu

SHARE

Victoria Beckham preksinoć je debitovala kao članica žirija u američkom “Idolu”, a prema pisanju ondašnjih medija juče ujutru, nije trebalo to da radi.

LA Times, inače ugledna ondašnja novina, juče je ispalio kritiku na račun razmažene bogatašice koja ide otprilike ovako: “Najtužniji trenutak večeri bio je gostovanje Victorie Beckham”, navode.

Victoria Beckham samo je jedan u nizu od gostujućih sudaca koji menjaju dugovečnu članicu žirija Paulu Abdul, koja se iz showa povukla nakon godina učestvovanja. Nju će trajno zameniti američka talk show zvezda, Ellen DeGeneres.

Beckhamovu je popljuvao i ugledni The Village Voice’s, koji je njezin nastup opisao ovako: “Victoria Beckham deluje oštro, ali njeno lice je jednostavno preludo da bi ga snimali krupnim kadrovima, a nije imala ni ništa posebno za reći kad je njoj predata reč”.

A Beckhamova je preksinoć zaista izgledala prilično čudno; odevena po poslednjoj modi odavala je utisak/pojam elegancije, ali kiseli osmeh na plastičnom licu nije mogla sakriti, koliko god se trudila izgledati izvrsno raspoložena. Šuška se da će joj zbog ovog trosatnog pojavljivanja u eteru Fox isplatiti pozamašnu svotu novca na račun, ali i da je više nikada neće zvati u svoje redove. Zašto? Ide im na živce!

OSTAVI KOMENTAR