Start Stars Hot News! “Spring Breakers” u domaćim bioskopima od 22. marta!

“Spring Breakers” u domaćim bioskopima od 22. marta!

SHARE

 photo spring-breakers-quad_zps25ab00dd.jpg

Stigla nam je sjajna vest – jedan od najisčekivanijih filmova ove godine debitovaće u našim bioskopima istog dana kad i u Americi a premijera je zakazana dan ranije!

Režija i scenario: Harmony Korine
Uloge: James Franco, Selena Gomez, Ashley Benson
Žanr: Tinejdžerski
Trajanje: 92 min
US premijera: 22.mart 2013
Start u Srbiji: 21. mart 2013

 photo spring-breakers-handcuffed_zps0c2a9a71.jpg

Spring Breakers je priča o četiri seksi devojke sa koledža Fejt, Kendi, Brit i Koti koje su rešile da novac za odlazak na raspust obezbede pljačkom restorana. To je bio samo početak njihovih problema….Na Floridi umesto dobrog provoda zabava se pretvara u pakao i one završavaju u zatvoru. Mamurne i obučene samo u bikini devojke iz sudnice izvodi ozloglašeni lokalni kriminalac, koji ih stavlja pod svoju „zaštitu“ i za njih počinje raspust kakav nisu ni slutile. Grube spoljašnosti, ali „nežne duše“, njihov „spasitelj“ dobija naklonost devojaka, ali i zauvek menja njihove živote.

 photo spring-breakers-zoom_zpsd6858db1.jpg

Ovim filmom dve bivše velike Diznijeve zvezde Selena Gomez i Vanessa Hudgens, uz pomoć proslavljenog i za Oskara nominovanog Jamesa Franca i Ashley Benson (Slatke male lažljivice) pokazuju novu dimanziju glumačkog talenta, koji je iz njih „izvukao“ kultni reditelj kontroverznih filmova Harmony Korine.

OSTAVI KOMENTAR