254
Spremni za šou? Zvanično je najavljen naš X-Factor!

Spremni za šou? Zvanično je najavljen naš X-Factor!

254
SHARE

20130911_123141_resized1

U studiju 1 TV Pink najavljen je prvi “X faktor”. To je najgledaniji format u svetu, a kako su organizatori rekli prijavilo se puno talentovanih ljudi i očekuje nas jako zanimljivo takmičenje.

2013-09-11-12.54.43

“Najveći sam fan među muzičarima i bila sam oduševljena kada su me pozvali. Razmišljam i pitam se kako ću reagovati ako neko peva turbo folk jer ga ne slušam. Pop je prilično ranjen i nadam se da će pojava X faktora malo pomoći – rekla je Kristina Kovač jedna od članica žirija. “Svetski pobednik je pokazao da može da se napravi karijera. I ne samo pobednik, već i oni koji ispadaju a imaju talenat i mogu da naslede naše pevače”, dodao je Kiki Lesandrić.

2013-09-11-12.57.48

“Neću biti strog, već realan, konkretan i striktan. Nisam bio ljubitelj ovakvih takmičenja ali kasnije sam video da je ovo idealna prilika za promocijom. X faktor se ne vidi golim okom već se oseća”, izjavio je Željko Joksimović.

2013-09-11-12.55.54

“Osećam jako veliku tremu i nije mi svejedno. Radila sam puno na sebi i sa ostalim kolegama… U ovom takmičenju treba srce da ide malo ispred razuma. Meni je bitno da taj neko ima x faktor i da se to oseti u njegovom glasu – rekla je Emina Jahović.

20130911_123151_resized

Žiri je imao prilike da prvi put oceni neke od takmičara, pa je tako Kristina rekla jednom od kandidata da je lepši od Saše Kovačevića.
Jedna od novinarki se nije baš pokazala, pa je žiri bio iskren i posavetovali su je da je bolje da odustane.

Tekst: Ivan Vuković, Life Content
Foto: Ivan Vučićević, Life Content

13 KOMENTARA

  1. A kad pocinje da se emituje na tv , bezveze sto je na pinku al nema veze …
    Jako me zanima ko ce od svetskih licnosti doci na finale !!! Toliko zelim da to bude 1D ali ne verujem da bi dosli

  2. Ajde Kristina Kovač još i može da prođe, ali zašto EMINA JAHOVIĆ? Žena je operisana od pevanja, a da nije ni S od Srpkinje da i ne spominjem, zato mi nije jasno šta će u SRPSKOM X Factoru. o.o’

  3. @Helouuuuu:) Ne želim da ispane nacionalista ili šta već, ali to nije SRPSKI X Factor, to je BALKANSKI X FACTOR ili X Factor Adria, ako si kada posjetila njihovu fb stranicu znaš o čemu govorim. Emina Jahović nije nešto poznata, a da budem iskrena i ne volim je baš, ali ne možeš reći da cura nema talenta i da nema dobre pjesme. 
    Što se mene tiče, ja jedva čekam show :D Znam da to neće biti ni taj “X” od PRAVOG X Factora, ali šta je tu je. Nažalost ne živimo u Britaniji. Sve u svemu, dolazim u Srbiju, barem na finale <3

  4. meni jr mnogo zanimljivo da vas gledam kako pricate da 1D nece doci, a oni se sve vec dogovorili oko dolaska i svega. hahhahahah

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.