754
Spremna za novu ulogu: Rihanna u novom nastavku “Fast and the Furios”

Spremna za novu ulogu: Rihanna u novom nastavku “Fast and the Furios”

754
SHARE

RiRi je nedavno izjavila kako bi više volela da se posveti filmskoj karijeri, pa i ne čudi što je nakon “Bojnog broda” već pronašla novi angažman.

null

Ona će se pojaviti u šestom delu izuzetno uspešnog serijala “The Fast and the Furious” uz Vina Diesela i Paula Walkera. Kako prenosi tabloid The Sun Rihanna je impresionirala scenariste svojom glumom pa su joj oni dodelili ulogu glavne negativke.

null

“Pisci misle da je ona savršena za ulogu”, ističe jedan neimenovani izvor. “Njen lik je opasan i beskompromisan – baš kao i ona u stvarnom životu. Ovo je stepenik više za nju i može je dovesti do velikih akcionih uloga.” Kako stoje stvari, film će se snimati na leto i to u Londonu. RiRi od ranije traži kuću u glavnom gradu Britanije gde planira svoj modni TV šou.

15 KOMENTARA

  1. Koliko ona ima talenta?? <3333
    Zna neko gde ima da se kupi takav kupaci???
    I da kao i uvek predivna je na slikama !! <333 :)

  2. Rihanna odlicno glumi,a film Battleship je za samo nekoliko dana zaradio preko 170 miliona dolara…predobar film,gledao sam ga pre neki dan…
    Ako sesti nastavak Fast And The Furious bude uspesan kao i prethodni,to Rihannu moze da lansira pravo u Holivudski glumacki vrh…

    P.S. Spot za Where Have You Been je fenomenalan!!! Bravo Rihanna!!! <3 <3 <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.