255
Spremite se Directioneri! One Direction danas u 17h najavljuje novi album!

Spremite se Directioneri! One Direction danas u 17h najavljuje novi album!

255
SHARE

"One Direction: This Is Us 3D" - World Premiere

Danas je izuzetno značajan dan za One Direction i sve osobe kojima je stalo do najpopularnijeg benda na svetu, jer momci planiraju da nam saopšte više informacija o svom narednom albumu.

Od ranije znamo kako Niall, Harry, Zayn, Louis i Liam rade na novim pesmama, kao i da bi one trebale da se pojave do kraja godine, ali nas sad očekuju malo preciznije informacije. “Ljudi! Imamo uzbudljive vesti u vezi albuma, danas u pet popodne”, napisao je Niall jutros na svom tviteru.

"One Direction: This Is Us 3D" - World Premiere

Momci će naredne godine krenuti na svetsku turneju po stadionima širom sveta, a još uvek nije isključena mogućnost da posete i neki od naših gradova, mada domaći koncertni promoteri nisu sigurni da za njih postoji dovoljno interesovanje u Srbiji i Beogradu. Možda još nije kasno da se napravi velika Facebook grupa u kojoj bi bili svi koji mogu da obećaju da bi izdvojili novac za ulaznice?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

25 KOMENTARA

  1. Mislim da bi bilo dobro da nam izadjete u susret i vi napravite grupu u kojoj ce se okupiti svi directioneri sa balkana, jer postoji stotine sitnih grupa koje nisu primjetne.. A treba nam neko stariji i odgovorniji za tako nesto 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.