Start Stars Hot News! Sprema se nešto veliko? Lady Gaga ugasila Twitter profil

Sprema se nešto veliko? Lady Gaga ugasila Twitter profil

SHARE

gaga

Lady Gaga napustila je svoj profil na društvenoj mreži Twitter: sklonila je svoju profil sliku i promenila svoju biografiju, gde sada piše da je profil “ugašen”.

Muzička zvezda, koja radi na svoj trećem albumu “ARTPOP”, koji treba da bude objavljen kasnije ove godine, na drugom je mestu po broju followera na Twitteru sa nešto manje od 39 miliona pratilaca. Na njenom profilu sada piše: “Interfejs je privremeno ugašen. Molimo vas da nas posetite kasnije za novosti.”
Umesto Gagine fotografije, sada na profilnoj slici stoji Twitter jaje, a svi njeni tvitovi od 6. februara su obrisani, iako i dalje postoje par retvitova od njenih fanova. Gagina armija obožavalaca odmah se zapitala šta nije u redu i pokušala da protumači ovaj potez kontroverzne pevačice. Neki od njih spekulišu da je to deo marketinške kampanje pred objavljivanje novog singla, slično kao što je Demi Lovato uradila u februaru, kada je promenila profilnu sliku i pozadinu na svim društvenim mrežama u crnu boju pred objavljivanje singla “Heart Attack”. Pojavile su se i glasine da je pevačicina izdavačka kuća Interscope slala mejlove u kojima je pisalo: “Coming soon: Lady Gaga”, kao i da će dugoočekivana nova muzika biti objavljena u avgustu.
Gagin poslednji album “Born This Way” objavljen je 2011. godine, a sa njega su se izdvojili hitovi Judas, The Edge of Glory, Marry the Night, You and I…

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR