235
Spojila nemoguće: na Lanu Del Rey najviše su uticali Elvis Presley, Nirvana...

Spojila nemoguće: na Lanu Del Rey najviše su uticali Elvis Presley, Nirvana i Britney Spears

235
SHARE

Nova senzacija na muzičkom nebu, Lana Del Rey, rekla je kako su najviše uticaja na nju imali Britney Spears, Elvis Presley i Nirvana.

U razgovoru za britansku radio stanicu Magic, Lana je rekla kako je kod nekadašnje pop princeze Britney fascinira način na koji peva i kako izgleda. O frontmenu Nirvane Kurtu Cobainu je kazala kako je bio njena “prva ljubav”. Lana Del Rey je otkrila i kako je u početku bila jako sramežljiva i nije pevala pred ljudima sve do svoje 18. godine i preseljenja u Njujork.

9 KOMENTARA

  1. Kad sam prvi put, pre nekoliko nedelja, procitala ovo, bila sam sokirana! Kombinacijom, naravno. Sada sam vise razocarana, jer joj je u stvari Britney uzor, a Kurt… simpatija. :/

  2. ne znam cemu toliko odusevljenje oko nje :/. ona po mom misljenu grozno pjeva. i live i na pjesmama obradjenim u studiju. bas bezveze -.-

  3. naravno da je senzacija,hvala bogu ljudi poceli da prepoznaju dobre pevace i prave zvezde.
    ~Kurt,Lady Gaga,Adele,Marina and the diamonds oni zasluzuju da se nadju u vrhu zajedno sa Lanom

  4. nekadasnja pop princeza..ako je mislite blatiti nemojte joj davati nikakve pridjeve uz ime….samo recite pjevacica Britney Spears……….a kad je obarala rekorde vasih i svjetskih lista onda je bila pop ikona,pop princeza-diva itd…….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.