Start Stars Hot News! Spencer Pratt: Brak s Heidi Montag bio je lažan kao i njen...

Spencer Pratt: Brak s Heidi Montag bio je lažan kao i njen nos, grudi i obrazi

SHARE

Nešto više od mesec dana nakon razlaza Heidi Montag i Spencera Pratta, američki se dečko oglasio medijima otkivši kako je njegov brak s plastičnom starletom bio potpuno lažan. “Najgluplji američki par”, kako su im tepali tabloidi, razišao se zbog navodne međusobne nevere, a nakon što je u petak dobio papire za razvod od nekadašnje zvezde MTV-jevog reality showa “The Hills”, Spencer je iskoritio interes medija da otkrije još neke detalje iz zajedničkog života s Heidi.

“Moj brak s Heidi Montag bio je stvaran koliko i njene grudi, nos, obrve i obrazi”, izjavio je Spencer Pratt za People. “Volim Heidi, ali je naš brak bio deo showa The Hills”, napisao je na Twitteru. “Dobio sam papire za razvod?! Zar sveštenik nije bio jedan od unajmljenih glumaca, isto kao i svi moji navodni prijatelji na venčanju? Zar nismo to uradili samo zbog gledanosti, nisam valjda zaista bio u braku sve ovo vreme? Pa Heidi i ja smo prekinuli vezu pre početka poslednje sezone showa!”, tvrdi Spencer.

Heidi i Spencer u vezi su od 2006., verili su se nekoliko meseci kasnije, u showu “The Hills”, a venčanje je, nakon svađa i mirenja, održano 2008. godine. Iz zajedničkog su se doma iselili pre nešto više od mesec dana, a Spencer opovrgava kako je njihov razvod samo još jedan marketinški trik. “Naš razlaz nije trik. Volimo se, ali ja sam željan slave, a Heidi to nikako ne odgovara. Nema šanse da se moja ljubav prema slavi i njena želja za mirnijim životom ikad usklade”, objasnio je svojevremeno Spencer razlog razvoda.

OSTAVI KOMENTAR