Start Stars Hot News! Spektakl u najavi: Lady Gaga kaže da će nastup na MTV VMA...

Spektakl u najavi: Lady Gaga kaže da će nastup na MTV VMA biti njen najveći izazov do sada!

SHARE

lady gaga vma

Bilo da ste fanovi Lady Gage ili ne, nema sumnje da svi s nestrpljenjem očekujemo da vidimo pevačicin nastup na dodeli MTV VMA u nedelju, jer ona nikada nije propustila priliku da napravi spektakl na sceni.

Ovaj nastup, koji će otvoriti ceremoniju, biće njen prvi otkako je pre nekoliko meseci operisala kuk, što ga čini još posebnijim, a Gaga je dodatno zagolicala našu maštu kada je izjavila da će to biti njen “fizički najzahtevniji nastup” koji je ikada uradila. Ona je otkrila da neprestano vežba tokom proteklih nekoliko meseci jer ono što priprema neće biti nimalo lako izvesti.
“Ne želim da otkrivam previše, ali ovo je fizički najzahtevniji nastup koji sam ikada imala. Već dugo vežbam, svakodnevno vežbam dok mi stopala ne prokrvare. Tako sam uzbuđena, ne mogu da dočekam! Ne možete da zamislite kako mi teško pada to što sam tako dugo odvojena od scene”, rekla je Gaga za Kiss FM.
Ona je otkrila i da joj je povreda ipak donela nešto dobro, pošto sada ima bolje pokrete. “Moj desni kuk je rekonstruisan i sada imam bolju rotaciju. Sada bolje plešem nego ranije!”
Pored Gage, u nedelju će se na sceni naći i Katy Perry, Kanye West, Miley Cyrus, Robin Thicke, Justin Timberlake i mnogi drugi…

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR