Start Stars Hot News! Spektakl Rogera Watersa „The Wall“ stiže u Arenu!

Spektakl Rogera Watersa „The Wall“ stiže u Arenu!

SHARE

RW_TOUR_2010___IMG_2443

Beogradska KOMBANK ARENA ugostiće 1. septembra 2013. godine jedno od najvećih remek-dela u istoriji roka: muzičko-scenski događaj – “The Wall”!

RW_TOUR_2010___636-11SEP1010-122

Roger Waters, kompozitor, tekstopisac i koosnivač kultnog benda Pink Floyd, stiže u srpsku prestonicu s audio-vizuelnim spektaklom koji govori o otuđenju i transformaciji, a izvešće ga u celini s pratećim bendom i jedinstvenom umetničkom produkcijom. “The Wall” je do sada prikazan 192 puta širom sveta i to pred skoro 3,5 miliona obožavalaca, čime se našao među najuspešnijim turnejama u istoriji roka.

RW_ARENA_2012_001

Ulaznice za koncert u Srbiji najjeftinije su na celoj turneji i kreću se od 3.900 do 7.500 dinara, a mogu se naći na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda i Doma omladine, te putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Roger Waters nedavno je poslao duhovit pozdrav publici u Srbiji: „Zdravo. Kako bi bilo da kažem da sam Hugh Grant…ili možda ne. Zdravo, ja sam Hugh Grant (smeh)… Ne, ja sam Roger Waters i radujem se što ću dovesti ‘The Wall’ u Srbiju, 1. septembra.“

OSTAVI KOMENTAR