Start Stars Hot News! Španski maneken ostavio Kylie Minogue jer ga je stalno kritikovala

Španski maneken ostavio Kylie Minogue jer ga je stalno kritikovala

SHARE

Kylie Minogue ponovo je slobodna. Kako pišu britanski mediji, lepu pevačicu ostavio je 10 godina mlađi dečko, maneken Andres Velencoso Segura, kojem je dosadilo neprestano slušati kritikovanja i prigovaranja australijske pevačice. “Rekao joj je da je između njih gotovo te da mu ne treba takav stres u životu”, tvrdi izvor za Daily Mail.

Podsetimo, 32-godišnji Španac je bio u vezi s pop pevačicom oko godinu i po dana. Prvi put su zajedno viđeni krajem jula 2008. godine na rođendanskoj proslavi Dite von Teese, kada su izmenjivali nežnosti. Strastveni poljupci u francuskoj skijaškoj meki Chamonixu te upoznavanje s roditeljima, ubrzo su dokazali da je veza ozbiljna. U aprilu 2009. godine Segura je istetovirao Kylieno ime u znak svoje odanosti.

Ipak, situacija je navodno krenula nizbrdo kad je Kylie u jednom intervjuu pre nekoliko nedelja izjavila da se ne vidi u braku te da nije sigurna hoće li ikad uploviti u bračnu luku. To je navodno zasmetalo zgodnom manekenu koji je odlučio zahladiti odnose zbog čega je pevačica smatrala da joj ne daje dovoljnu podršku.

OSTAVI KOMENTAR