Start Stars Hot News! Sophia Smith na meti Directionera nakon što je Liam Payne potvrdio da...

Sophia Smith na meti Directionera nakon što je Liam Payne potvrdio da su zajedno

SHARE

sophia smith

Tek što je otkriveno da Liam Payne ima novu devojku, Sophia Smith se već našla na meti ljubomornih fanova, zbog koji je morala da obriše nekoliko fotografija na svom Instagram nalogu.

Prema pisanju lista The Mirror, 22-godišnja brineta dobila je veliki broj uvredljivih poruka nakon što se pojavila informacija da je u vezi sa pevačem One Directiona. Mnogi fanovi nisu srećni što je Liam već preboleo bivšu devojku Danielle Peazer, dok drugi jednostavno žele da Liam nema devojku, pa su svoje nezadovoljstvo ispoljili na Sophiji.
Inače. Liam je juče navodno potvrdio medijima da je Sophia njegova nova devojka na konferenciji za medije povodom premijere filma “This Is Us” koja je održana juče. Naime, novinari portala Yahoo! Omg pitali su članove benda ko od njih najviše voli da flertuje, na šta je Louis odgovorio: “Ja ne, pošto imam devojku”, a Liam je dodao: “I ja isto.” Novinar ga je potom pitao da li je tačno da ima devojku, na šta je on odgovorio: “Da, nova veza.”
Kada su napustilu prostoriju u kojoj je bila konferencija, Yahoo tvrdi da su ponovo sreli Liama na putu do toaleta, gde su ga ponovo pitali da li je to istina, a on je odgovorio: “Da, imam devojku. Eno je, sedi tamo”, nakon čega je pokazao u Sophijinom pravcu, koja je svo vreme bila uz bend, i dodao da nisu dugo zajedno.
Liam i Sophia upoznali su se u školi “St. Peter”, koju su zajedno pohađali, i navodno su u vezi već nekoliko nedelja. Ona već neko vreme prati Liama i 1D na njihovoj turneji po Americi.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR