Start Stars Hot News! Šokirao svet: Justin Bieber na meti kritike zbog komentara o Anne Frank

Šokirao svet: Justin Bieber na meti kritike zbog komentara o Anne Frank

SHARE

null

Justin Bieber ponovo je na meti tabloida ali i javnosti a nakon što je napisao kako se nada da bi Anne Frank, koju su nacisti ubili u Drugom svetskom ratu, bila Belieber.

Mladi pevač to je napisao u knjizi utisaka nakon što je posetio kuću u kojoj se devojčica skrivala u Amsterdamu a koja je sad muzej posvećen njenoj priči. Njegov komentar izazvao je zgražavanje širom sveta jer se smatra vrlo nepristojnim. Nakon jednog časa provedenog u muzeju, Biebs je napisao: “Stvarno je velika inspiracija što sam mogao ovde da dođem. Anna je bila sjajna devojka. Nadam se da bi bila Belieberka.”

null

Ovu poruku na svojoj Facebook stranici objavio je i muzej, nakon čega je javnost reagovala zgražavanjem. U njegovu zaštitu stao je jedan neimenovani izvor koji kaže da je Jus ovu poruku ostavio jer je od vodiča u muzeju saznao da je Anne volela pop kulturu, kojoj naravno i Justin pripada. “Jedan od vodiča je napomenuo kako je Anna volela pop kulturu pa bi možda volela i Biebsa. On je zbog toga napisao to što je napisao”, kaže jedan izvor za Metro, “da bi mu bila čast ako bi ona bila njegov fan.” I predstavnici muzeja branili su mladog muzičara rečima: “Njemu je 19 godina. Živi lud život, nije mislio ništa loše…i zar nije lepo što je uopšte došao, nije to morao da učini.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR