717
Šokirao svet: Glumac iz “Vampirskih dnevnika” ima dete s ženom u zatvoru!

Šokirao svet: Glumac iz “Vampirskih dnevnika” ima dete s ženom u zatvoru!

717
SHARE

The Cast Of The Vampire Diaries Lands In LA

Zach Roerig, kog znamo po ulozi dobrog momka Matta Donovana u seriji “Vampirski dnevnici” otkrio je kako ima dvogodišnje dete i da se borim za starateljstvo sa svojom bivšom devojkom, koja je sad u zatvoru!

Kako stoji u dokumentima do kojih se dokopao TMZ, Zach ima dvogodišnju ćerku sa ženom pod imenom Alanna Turner. Glumac je zatražio da se njemu poveri starateljstvo nad devojčicom, jer je njena majka već bila tri puta hapšena a i trenutno je u zatvoru zbog toga što je počinila više zločina.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

14 KOMENTARA

  1. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1mssTeaSykesRule(moj Twitter username) The wanted-N.A.J.B.O.L.J.I. B.O.Y.B.E.N.D F.O.R.E.V.E.R. > :)

    dobro aman,sta vam je ljudi pobogu,pa nije on znao da ima to dete,vidite da je tek saznao…..ja njega podrzavam,i vidi se da je dobar cim trazi starateljstvo nad detetom! a vi sto komentarisete negativno,prvo procitajte tekst,ne osudjujte po naslovu,,,znate da nas Bravo smislja “najoriginalnije” naslove… :) :) :)
    mnogo je cute i hot Mett <3 :)

  2. Cim su spomenuli TMZ odvalila sam se smejati ko budala. TMZ PREVISE SERE! A i da ima dete, pa sta? Super! Postao je tata, sve najj! A za tu zensku…Ajme.

  3. ALO STA SERETE VI? O.o NEKI OD VAS KAZU NIJESAM TO OCEKIVALA OD NJEGA, STA JADNE NIJESTE OCEKIVALE, TO PRICATE KAO DA GA ZNATE 100 GODINA. WTF??

  4. Ajde, pa sta sto ima dete. Brate, to je lepo, da je otac. Ko da je ko zna sta?! A TMZ ionako pola izmisljaju tako da ovo pola nije tacno… xD

  5. Ajde, brate ko da je nesto strasno. Covek je otac, sto je lepo a i sta nas briga, to je njegov zivot. Njegovo dete. Plus, TMZ laze pola stvari xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.