Start Stars Hot News! Šokantno priznanje Eminema: Umalo sam umro od zloupotrebe lekova!

Šokantno priznanje Eminema: Umalo sam umro od zloupotrebe lekova!

SHARE

Eminem On Set Of Music Video In Los Angeles

Slavni reper u svom novom intervjuu otkriva kako je bio na ivici smrti jer je koristio opasne kombinacije lekova, verujući da su oni manje opasni od droga.

“Jedne noći sam iskombinovao gomilu lekova”, rekao je Em režiseru Matthew Cookeu za potrebu dokumentarca “Kako zaraditi novac prodajući lekove”. “Da sam odvezen u bolnicu dva sata kasnije, umro bih. Moji organi su prestajali s radom. Moj želudac, bubrezi, ma sve. Morali su da me stave na dijalizu. Mislili su da sam gotov. Odlazio sam u smrt.”

Reper kaže da je gorko zažalio zbog toga što nije slušao svoje prijatelje koji su ga upozoravali da ima ozbiljan problem. “Ne znam ni kad je to postalo problem. Sećam se samo da sam sve više voleo lekove”, dodaje on. “Ljudi su mi govorili da imam problem. Ja bih ih opsovao i rekao da ovo nije loše kao heroin ili kokain.” Em dodaje da se na kraju izvukao jer je shvatio da ima ćerku kojoj je potreban. Odvikavanje je za njega bilo teško, ali kaže da je srećan što je sve izdržao. “Nisam mogao da verujem kako mogu biti srećan a da nisam na nekim lekovima. Zato bih poručio svima, ‘Stvari zaista postanu bolje’.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR