Start Stars Hot News! Šokantno priznanje Cher Lloyd: Više ne razgovaram sa Simonom Cowellom!

Šokantno priznanje Cher Lloyd: Više ne razgovaram sa Simonom Cowellom!

SHARE

Cher Lloyd CoolHause Ice Cream Truck Give Away

Cher Lloyd otkrila je da je prošle godine napustila izdavačku kuću Simona Cowella “SYCO”, te da njih dvoje više ne razgovaraju.

Dvadesetogodišnja pevačica, koja se proslavila učešćem u “X Factoru” 2010. godine, sada je potpisala ugovor sa LA Reidom u SAD. U razgovoru sa legendarnim američkim voditeljem Larryjem Kingom, ona je priznala: “Više ne razgovaram sa njim. Napustila sam njegovu izdavačku kuću pre godinu i po dana i potpisala sam novi ugovor ovde, u SAD”, rekla je ona, a na pitanje da li je Simon bio ljut kada je odlazila, odgovorila je: “Mislim da nije. Hoću da kažem, ne bih rekla da je ljut, volim da mislim da mu sada nedostajem.”
Cher i Simon navodno se nisu slagali oko njene karijere i puta kojim će ona napredovati. “Mislim da me je smatrao, ne bih rekla neposlušnom, ali pomalo teškom za saradnju. Ja imam posebnu stvar koju želim da dostignem, i imam svoju ideju kako ću to da uradim. Svi imamo to nešto u životu što želimo a ja se ne nosim dobro sa ljudima koji imaju kontrolu”, zaključila je ona.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR