Start Stars Hot News! Šokantno: Mediji najavljuju da je Zayn blizu odluke da napusti One Direction!

Šokantno: Mediji najavljuju da je Zayn blizu odluke da napusti One Direction!

SHARE

null

Kako prenosi Celebuzz, Zayn je u toliko lošem stanju posle cele priče oko toga da je varao Perrie Edwards, da planira da zauvek napusti bend koji ga je proslavio.

Navodno, Zayn je bio potpuno šokiran nakon što se bivša australijska striptizeta Courtney Webb obratila medijima, tvrdeći da ju je Zayn zaveo i spavao sa njom a sve iza leđa njegove devojke Perrie Edwards. “Zayn je u ovom trenutku na ivici…Već ranije mu je bilo teško što je daleko od porodice za vreme praznika. Ipak, njegovi drugari iz benda uspevali su da ga oraspolože. Ljudi zaboravljaju da je on najstidljiviji član benda.”

null

Insajderi tvrde da Zayna u odluci da napusti bend podržava njegova porodica. “Neki osećaju da je on jako ranjiv…Određeni članovi familije kažu mu da je već zaradio dovoljno novca, pa da bi mogao da odustane od karijere u bendu. Kad se desi ovako nešto, to potpuno uzdrma misli tako mlade zvezde. Zayn je danima izgledao izgubljeno. Zato je i dobio nekoliko slobodnih dana kako bi situaciju objasnio Perrie.”

null

“Niko u menadžmentu ne želi da Zayn ode ili čak pomisli na to samo par dana pre početka njihove najveće turneje. On je divan, brižan i zabavan momak – ali nema sumnje da je slava uticala na njega”, završio je svoje izlaganje insajder. Zayn je zaista često isticao da je vrlo stidljiv i da teško podnosi kad je razdvojen od porodice a i u poslednje vreme definitivno ne izgleda srećno. Ipak, milioni Directionera nadaju se da će on ipak ostati u bendu!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR