Start Stars Hot News! Šokantno: Brat bivšeg muža Britney Spears tvrdi da je on otac njenog...

Šokantno: Brat bivšeg muža Britney Spears tvrdi da je on otac njenog deteta

SHARE

null

Christopher Federline, brat Britneyenog bivšeg muža Kevina Federlinea tvrdi da je bio u vezi s pevačicom dok je ona bila u braku i da je u stvari on otac njenog sina Seana Prestona!

National Enquirer kaže da je Christopher vrlo ozbiljan u tome da stvar istera do kraja, pa je već o svemu obavestio sud. On je inače 18. decembra tražio da se Britney Spears zabrani da mu prilazi jer mu je navodno pretila i ucenjivala ga. “Ona je van kontrole i manijak”, navodno je istakao u papirima koje je predao sudu. Takođe, on navodi da je Brit bila nedavno u kući njegovog brata kako bi pokupila Seana Prestona i Jaydena Jamesa a da mu je pritom ukrala kreditnu karticu.

null

Christopher kaže da mu je Britney zatim pretila. “Ucenjivala me je i rekla da ako kažem da mi je ukrala kreditnu karticu, priznaće kako sam ja otac Seana Prestona a ne Kevin. Priznajem da sam spavao sa Britney i da sam otac deteta, ali javnost to ne treba da zna.” Jedan izvor kaže da je Christopheru žao zbog afere. “Chris kaže da je to bila greška. Kaže da se uvek loše osećao zbog toga i nije želeo da njegova tadašnja supruga Alisha to sazna.” Ipak, male su šanse da u ovoj priči ima istine – National Enquirer je časopis koji je poznat po neverovatnim pričama od kojih se retko koja ispostavi kao istinita.

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR