Start Stars Hot News! Šok za fanove: Bojbend JLS se raspao!

Šok za fanove: Bojbend JLS se raspao!

SHARE

JLS Takes a Yacht Cruise in Miami

Aston Merrygold, Marvin Humes, Oritse Williams i JB Gills oformili su bend JLS nakon svog učešća na X Factoru 2008. godine a sad pet godina kasnije, objavljuju kraj svoje zajedničke karijere.

Razgovarajući za The Sun, Aston je rekao: “Sad je pravo vreme. I dalje smo najbolji prijatelji i uvek ćemo to biti, ali ovo je kraj. Upitali smo se ‘Možemo li ovo da radimo još pet godina?’ Niko od nas nije rekao ‘da’. Morali smo da pronađemo pravo rešenje. Nismo se posvađali, postigli smo neverovatan uspeh i oprostićemo se u stilu.”

Marvin Humes, koji očekuju prvo dete sa pevačicom grupe The Saturdays, Rochelle Humes kaže kako ovo nije bila laka odluka: “Ovo je emotivno vreme, od toga ne možemo pobeći. Prošli smo toliko toga zajedno. Želimo da okončano karijeru u velikom stilu.” Momci će priliku za to imati na svojoj predstojećoj turneji, trećoj po redu. JLS je uz One Direction (s kojima su veliki prijatelji) i The Wanted najpopularniji bojbend u Britaniji, pa nema sumnje da će veliki broj fanova posle svega biti jako razočaran. Directionerima i fanovima The Wanteda ostaje nada da njihovi idoli neće učiniti nešto slično, makar ne u skorije vreme.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR