581
Sofia Vergara: “Neću se izvinjavati jer sam lepa”

Sofia Vergara: “Neću se izvinjavati jer sam lepa”

581
SHARE

Sofia važi za jednu od najlepših glumica na planeti ali kaže da se nikome neće izvinjavati jer je iskoristila tu činjenicu u svoju korist.

null

40-godišnja zvezda serije Modern Family ima mnogo obožavalaca koji se dive njenoj figuri i prelepom licu, a ona kaže da zaista iskreno uživa u tome. Govoreći za Glamour, ona kaže da joj nije jasno zbog čega neki ljudi sakrivaju ono što je lepo na njima. “Ne osećam da je potrebno da se izvinjavam zbog mog izgleda – iskoristila sam to i vrata su mi se otvorila. Takođe, nikad nisam osećala da moram da dokazujem kako sam pametna ili koliko mislim na posao”, rekla je.

null

Ipak, ona je svesna toga da lepota neće trajati zauvek. “Vidite, imam 40 godina i zabavnoj industriji sam 23 godine. Znam da je na horizontu neko ko je mlađi i lepši, tako da ako nemate ništa u rezervi, gotovi ste”, dodala je.

10 KOMENTARA

  1. uopce mi nije nesto lijepa.. ljepse su mi one cure koje ne naglasvaju svoju ljepotu.. ova jest zgodna, ali toliko lijepa da su je prozvali jednom od najljepsih glumica na svijetu, bogami nije.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.