231
Snoop Lion poručuje: Podržavam Miley Cyrus!

Snoop Lion poručuje: Podržavam Miley Cyrus!

231
SHARE

'Turbo' - Barcelona Premiere

Snoop Lion već sledećeg četvrtka održaće nastup na Main Stageu EXIT festivala, a uoči puta u Srbiju, još jednom je rekao kako u potpunosti podržava svoju koleginicu Miley Cyrus.

Kao što znamo, Miley i Snoop zbližili su se za vreme snimanja pesme “Ashtrays and Heartbreaks” a slavni reper tvrdi da u potpunosti razume Miles. “Ona definitivno radi svoju stvar. Ona pronalazi svoj put, postaje žena. Ovo je faza kroz koju žene prolaze. Podržavam je i tu sam za nju kao prijatelj”, rekao je on za E! News.

Miley_Cyrus_perfor_1754721a

Objašnjavaći kako je bilo raditi s Miley, Snoop Lion je dodao: “Bilo je divno. Radio sam na svom rege albumu i bio mi je potreban poseban vokal kao pomoć na jednom pesmi. Ona je bila voljna i spremna da dođe i uradila je svoj deo. Uradili smo spot i sve ostalo je istorija.” Hoćemo li na EXITu čuti kako ova stvar zvuči uživo?

14 KOMENTARA

  1. Ljudi okupljanje Smilera je 20. Jula u 15h kod bele fontane u Knez Mihajlovoj (Beograd) ! Nadamo se da cete doci u sto vecem broju i pozovite vase prijatelje! Sve informacije na stranici link to facebook.com <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.