Start Stars Hot News! Snoop Lion oduševljen Miley: “Ona je jedna od najvećih muzičara svih vremena”

Snoop Lion oduševljen Miley: “Ona je jedna od najvećih muzičara svih vremena”

SHARE

null

Miley Cyrus dobila je do sad jednu od najvećih pohvala u svojoj karijeri, jer ju je legendarni reper svrstao među najbolje muzičare planete svih vremena.

Naravno, Snoop i Miley postali su dosta bliski u poslednje vreme jer su sarađivali na pesmi “Ashtrays and Heartbreaks” ali niko nije očekivao da je on već svrsta u legende. Braneći Miley od konstantnih kritika u štampi, Snoop je za MTV News rekao: “Ona voli to što ja radim a ja stvarno volim ono što ona radi pa je naša saradnja smela i hrabra. Ona je jedna od najboljih muzičara i ličnosti svih vremena. Ljudi očekuju toliko mnogo od nje jer je gledaju čitavog života, otkad je bila dete. Ona je spremna da odraste i izrazi se, a ja to podržavam.”

null

Snoop Lion, nekad poznat kao Snoop Dogg i Snoop Doggy Dogg kaže kao su on i Miley napravili duet jer oboje prolaze kroz promene u svojim životima. “U osnovi, to su stvari kroz koje oboje prolazimo sad. Oboje se transformišemo, oboje volimo stvaranje muzike i da radimo to što radimo, govoreći iz svojih srca.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR