Start Stars Hot News! Snoop izdao novi album pod nazivom “Reincarnated”

Snoop izdao novi album pod nazivom “Reincarnated”

SHARE

null

Jedan od najprepoznatljivijih repera svih vremena, Snoop Dogg, danas je zvanično izdao svoj dvanaesti album „Reincarnated“, ali prvi pod novim alter egom i imenom Snoop Lion. Do velikih promena u karijeri poznatog muzičara došlo je usled njegovog boravka na Jamajci i prihvatanja nove životne i muzičke filozofije.

„Reincarnated“ predstavlja iskorak Snoopa u žanr reggae muzike i prekid veze sa njegovom prošlošću, metamorfozu repera-gangstera u lika koji šalje poruke mira i ljubavi: „Došao sam na Jamajku da napravim novi album, da snimim film i da otkrijem pravog sebe. “Reincarnated” je nastao iz želje da pošaljem poruku ljubavi i skrenem pažnju na sjajnu muziku nastalu na ovom divnom ostrvu, čija namena je oduvek bila da pozitivno menja svet i ima poseban život za sebe“.

Novi album karakteriše saradnja sa lokalnim legendama reggae muzike, ali i zvezdama iz sveta repa i popa kao što su Drake, Chris Brown, Busta Rhymes, Akon, Rita Ora i Miley Cyrus. Producent albuma „Reincarnated“ je Diplo, čiji nastup ćemo takođe imati prilike da vidimo na ovogodišnjem EXIT festivalu.

Jedan od premijernih evropskih nastupa i izvođenja pesama sa novog albuma Snoop Lion je rezervisao za EXIT festival. Publika će imati jedinstvenu priliku da uživa u nastupu umetnika u muzičkoj tranziciji tokom kojeg će mikrofone ukrstiti dva alter ega jednog čoveka – reper Snoop Dogg sa svojim opasnim gangsterskim hitovima i rasta Snoop Lion sa pozitivnim reggae vibracijama u spektakularnoj muzičkoj predstavi.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR