156
Snoop izdao novi album pod nazivom “Reincarnated”

Snoop izdao novi album pod nazivom “Reincarnated”

156
SHARE

null

Jedan od najprepoznatljivijih repera svih vremena, Snoop Dogg, danas je zvanično izdao svoj dvanaesti album „Reincarnated“, ali prvi pod novim alter egom i imenom Snoop Lion. Do velikih promena u karijeri poznatog muzičara došlo je usled njegovog boravka na Jamajci i prihvatanja nove životne i muzičke filozofije.

„Reincarnated“ predstavlja iskorak Snoopa u žanr reggae muzike i prekid veze sa njegovom prošlošću, metamorfozu repera-gangstera u lika koji šalje poruke mira i ljubavi: „Došao sam na Jamajku da napravim novi album, da snimim film i da otkrijem pravog sebe. “Reincarnated” je nastao iz želje da pošaljem poruku ljubavi i skrenem pažnju na sjajnu muziku nastalu na ovom divnom ostrvu, čija namena je oduvek bila da pozitivno menja svet i ima poseban život za sebe“.

Novi album karakteriše saradnja sa lokalnim legendama reggae muzike, ali i zvezdama iz sveta repa i popa kao što su Drake, Chris Brown, Busta Rhymes, Akon, Rita Ora i Miley Cyrus. Producent albuma „Reincarnated“ je Diplo, čiji nastup ćemo takođe imati prilike da vidimo na ovogodišnjem EXIT festivalu.

Jedan od premijernih evropskih nastupa i izvođenja pesama sa novog albuma Snoop Lion je rezervisao za EXIT festival. Publika će imati jedinstvenu priliku da uživa u nastupu umetnika u muzičkoj tranziciji tokom kojeg će mikrofone ukrstiti dva alter ega jednog čoveka – reper Snoop Dogg sa svojim opasnim gangsterskim hitovima i rasta Snoop Lion sa pozitivnim reggae vibracijama u spektakularnoj muzičkoj predstavi.

FOTO: FAME

7 KOMENTARA

  1. pa zove se tako zato sto se reinkarnisao is Snoop Dog u Snoop Lion, mislim ko jos moze da iz psa predje u lava :PPpppp

  2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

    kikikiki…pa ja ga nes i ne volim,ali gotivan je skroz,pa mozda mi se i svidi nes,,,,<3

  3. Ovo će biti druga godina uzastopno u kojoj će se na Exitu izvesti jedna pesma Miley Cyrus :)

    2012. godine na Exitu je bio Borgore koji je izveo svoj duet sa Miley “Decisions” a Snoop će ove godine otpevati “Ashtrays and Heartbreaks”.

  4. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

    nece da dodje,nego ce neko izvoditi njenu pesmu..<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.