183
Snooki otkriva planove za venčanje

Snooki otkriva planove za venčanje

183
SHARE

Iako će Nicole Snooki Polizzi na svom venčanju biti u tradicionalnoj beloj haljini, rijaliti zvezda otkrila je da će njen omiljeni leopard dezen biti uključen u svadbenu dekoraciju.

Snooki, koja je verena za Jionnija LaVallea, otkrila je u kom stilu će biti njeno predstojeće venčanje. “Leopard print mora da bude uključen u nekom segmentu. Ali, želim da moja venčanica bude klasična, bela i prelepa. Možda će moje deveruše nositi haljine sa leopard printom”, kaže ona i dodaje da će zamoliti i svoje kolege iz “Jersey Shore” da učestvuju u ceremoniji. “Mislim da će devojke biti uključene u venčanje, a momci će samo prisustvovati. Možda će Pauly biti DJ. Svi će biti pozvani.” Snooki se nada da će i njen četvoromesečni sin Lorenzo do venčanja prohodati, pa da će sam moći da prošeta do venčanja i da upotpuni slavlje. “Ako ne prohoda do tada, nosiću ga u kolicima. Ali će on definitivno biti deo venčanja.”

Izvor: Life Content

Foto: Fame

18 KOMENTARA

  1. +10 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Sel,Tay.Swift,Jus,1D,Conor M.,Leon 4ever* BOY OF ICE AND FIRE*(ANA(my girlfriend temptress)SOFIJA(my sweetheart)SANDRA(my little angel)PERKA (girl on fire)ANA(my honey sugar))

    lepo je sto misli na sina ;)
    ali iskreno ja nikad nisam cuo za nju………………….

  2. Hjoj dusa, drago mi je da je ukljucila leopardski uzorak, to joj je zastitni znak !! :D Stvarno je simpaticna i lijepaaa :) drago mi je zbog nje :D :D :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.