592
Snimljene sve epizode “Gossip Girl”, Leighton Meester spremna da krene dalje

Snimljene sve epizode “Gossip Girl”, Leighton Meester spremna da krene dalje

592
SHARE

Krajem ove godine biće prikazana i poslednja epizoda popularne serije koja je startovala još od 2007. i beleži veliki uspeh širom sveta.

null

Do sad su prikazane tri od planiranih 10 epizoda za ovu sezonu a finale nas očekuje 17. decembra, kad će publika moći da vidi i intervjue sa kreatorima serije ali i glumcima. Naziv poslednje epizode biće “New York, I Love XOXOX” a Leighton Meester kaže da kraj dolazi u pravo vreme. “Mislim da kraj stiže u prelepo, savršeno vreme. Ipak, to se dešava i jer naši ugovori ističu. Mislim da niko ni ne želi da ostane nakon što se to desi. Bilo je ovo prelepo sredstvo za učenje i praktično sve dugujem ‘Tračari’. Ipak, upravo me moj rast kao glumice tera da krenem dalje.”

null

“Imala sam 20 kad smo počeli, sad mi je 26, a ne želite da radite istu stvar u dužem periodu. Doživela sam razne stvari, a sad je vreme da radim nešto drugo.”

FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. Pogresne slike “BRAVO”! Na ovim slikama nije Lejton! Na slikama je glumica koja glumi novi lik u 6 sezoni – Sage, kao i Cejs koji glumi Nate! Finalna epizoda trajace 2 sata, od cega ce pola biti poslednja epizoda, a pola intervjui glumaca i producenata, kao i najava nove serije Kerini Dnevnici -Mladi Sex i Grad! U finalu ce biti dva vencanja – Serena i Dan i Chuck i Blair!

  2. Ni meni ne lici na Leighton, malopre sam gledala film u kojem ona glumi i ova sto je na slici uopste ne lici na nju, nego super sto cemo videti nove epizode, al mi je zao sto vise nece biti serije, jer je stvarno the best! <3333333 :D :)

  3. Leighton<333333
    Obozavam je,iskreno,zbog nje najvise gledam GG!! ;) Objavite njen poster!! PLEASE!!*______*

  4. Svi ste u pravu! Kao sto sam vec rekao ovo nije Blair – Lejton Mester, vec je Sofia Black-D`Elia! Sofia Black-D`Elia u zavrsnoj sezoni glumi lik Sage, koja je cerka Stivena, a koji je zaveo Serena! Sage je u ljubavnoj vezi sa Nate. Na slikama iza Sofije je Serena. Ove slike su snimljene na stepenicama Metropoliten Muzeja 11. oktobra, i tada na snimanju nije bila prisutna Blair tj. Lejtonova!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.